George Clooney își scoate la licitație una dintre motociclete din cauza soției sale

George Clooney demonstrează încă o dată cât de mult își iubește soția și cât apreciază sfaturile ei.

George Clooney își scoate la licitație una dintre motociclete din cauza soției sale

Se pare că Amal Clooney, avocat de succes, profesor la Facultatea de Drept Columbia și mamă a doi copii mici, s-a săturat de a-i purta de grijă celebrului său soț, de fiecare dată când acesta decide să plece de acasă cu motocicleta.

Toate aceste griji au devenit mai acute după ce în luna iulie actorul George Clooney a fost implicat într-un accident de motoclicletă în Sardinia și a fost transportat la spital. Actorul în vârstă de 57 de ani a fost rănit ușor după ce motocicleta lui a intrat în coliziune cu o mașină, el aflându-se în apropiera stațiunii Costa Corallina de pe plaja din Olbia. George Clooney se îndrepta către platourile de filmare pentru o nouă serie TV pe care o și regizează, Catch-22.

Amal a reușit să se impună în fața soțului său și din acest motiv actorul a decis să scoată la licitație una dintre motocicletele sale, bineînțeles în scop caritabil. Licitația caritabilă Homes for Our Troops Veterans Day Celebrity Auction este organizată de Ben Stiller, Jake Tapper și Kenny Chesney, care și-au convins mulți dintre colegii de breaslă să participe. Obiectele și experiențele scoase la licitație vor ajuta la construirea unor case accesibile pentru veteranii răniți în război.

George Clooney participă la această licitație cu o motocicletă Harley-Davidson Dresser Touring Ultra Limited FLHTK, cu autograful său. Descrierea din catalogul licitației pare a fi scrisă chiar de actor. „De când George Clooney a avut accidentul de motocicletă, soția lui, Amal, i-a spus că nu mai are ce căuta niciodată pe două roți. George tocmai ce a cumpărat această nouă motocicletă Harley, care are numai 25 de mile la bord! – este a ta dacă vei câștiga licitația!”

Dacă intenționezi să licitezi, ar trebui să știi că licitația începe de la 25.000 de dolari și se închide pe 15 noiembrie.

Tu stii care sunt cele mai rapide motociclete din lume?

Citește și:
George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului, dar nu a jucat în niciun film

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people