Gabriela Szabo a fost dignosticată cu Covid-19

Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică la atletism, a fost diagnosticată cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de ea printr-o postare pe Facebook.

Gabriela Szabo a fost dignosticată cu Covid-19

Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică la atletism, a anunțat printr-o postare pe Facebook că a fost diagnosticată cu Covid-19. Aceasta a mărturisit că pânâ acum, starea ei de sănătate este una bună.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare.” Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Gabriela Szabo pe contul personal de Facebook.

Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să…

Publicată de Gabriela Szabo pe Joi, 5 noiembrie 2020

În 1999, Gabriela Szabo a fost numită cea mai bună atletă a lumii, dar și cea mai bună sportivă a Europei. Cele mai cunoscute performanțe ale sale sunt cele din 2000 din cadrul Jocurilor Olimpice de la Sydney, obținând aur la 5.000 de metri și bronz la 1.500 de metri.

Gabriela Szabo are în palmares trei titluri mondiale în aer liber şi trei în sală, precum şi două titluri europene în sală. După ce s-a retras, a ajuns vicepreședintă a Federației Române de atletism, director de marketing, precum şi ministră a Tineretului şi Sportului în perioada martie 2014 – noiembrie 2015, informează Digi24.

În prezent, Gabriela Szabo este președinta clubului CSM București.

Citește și:
Noi informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a ajuns de urgență la spital

Foto: Facebook Gabriela Szabo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people