Fratele Prințesei Diana a făcut publică o imagine cu aceasta din timpul copilăriei

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a publicat pe contul său de Twitter o fotografie emoționantă cu el și cu sora sa, de când erau mici.

Fratele Prințesei Diana a făcut publică o imagine cu aceasta din timpul copilăriei

La două decenii de la moartea Prințesei Diana, fratele său, Charles Spencer a publicat pe contul său de Twitter o imagine emoționantă cu el și cu sora sa, de când erau copii. În fotografie o putem vedea pe Prințesa Diana îmbrăcată într-o rochie roz, în dungi, alături de fratele său mai mic, care poartă o pereche de pantaloni scurți și un tricou cu guler.

Fostul majordom al Prințesei Diana a vorbit într-un documentar apărut anul trecut și intitulat Princess Dianas Wicked Stepmother (Mama vitregă și rea a Prințesei Diana – n.red) despre relatia complicată dintre Lady Diana și mama ei.

De fapt, Prințesa Diana a crescut alături de tatăl ei. Când Diana avea numai 6 ani, mama ei, Frances Shand Kydd, și-a părăsit soțul și copiii pentru a forma o familie alături de un alt bărbat, iar Diana a declarat în numeroase ocazii că acel moment i-a marcat radical viața.

Chiar și după trecerea anilor, relația dintre Prințesa Diana și mama ei nu s-a îmbunătățit deloc, ba din contră. După ce a divorțat de Prințul Charles, Prințesa Diana a avut relații cu medicul Hasnat Khan, apoi cu omul de afaceri Dodi Al Fayed, doi bărbați de religie musulmană, lucru care nu a fost deloc pe placul mamei ei.

Aceasta a avut o conversație telefonică în termeni deloc amiabili cu Lady Di și, potrivit majordomului Paul Burrell care a ascultat conversația, ea i-ar fi spus: „Am crescut o c****, care doarme cu musulmani. Ar trebui să-ți fie rușine de tine”. Replica Prințesei Diana nu s-a lăsat mult așteptată: „Nu mă insulta. Nu mă trata așa”. Potrivit lui Burrell, aceasta a fost ultima conversație pe care au avut-o cele două, Prințesa Diana decedând la scurt timp în accidentul auto din Paris.

Anul acesta, Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat unei campanii de voluntariat inițiată de cei de la Preschool Learning Center din Los Angeles. Cuplul și-a petrecut dimineața plantând flori și legume alături de elevii școlii. Activitatea a avut loc pe 31 august, zi în care se împlineau 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Cu această ocazie, Prințul Harry și Meghan Markle au ales să planteze flori de nu-mă-uită, preferatele Printesei Diana.

Însă, acesta nu a fost singurul omagiu pe care Prințul Harry i l-a adus regretatei sale mame. Atât el, cât și Printul William au dezvăluit că o statuie comandată în memoria mamei lor va fi amplasată anul viitor la Palatul Kensington. 

În declarația recentă dată de Prințul Harry și Prințul William, statuia va fi instalată în Grădina Sunken pe data de 1 iulie 2021, atunci când Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Statuia a fost realizată de artistul Ian-Rank Broadley, cel care a creat și portretul Reginei care apare pe monedele britanice încă din 1998.

Citește și:
Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people