Fotografie specială cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a împărtășit pe rețelele de socializare o nouă fotografie adorabilă cu Josephine Ana Maria, fiica ei și a lui Smiley.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată în luna martie a acestui an. De atunci, viața lor s-a schimbat complet și amândoi trăiesc momente speciale alături de fetița lor, Josephine. 

Încă din timpul sarcinii, Gina Pistol și-a ținut la curent urmăritorii cu privire la clipele și emoțiile prin care trecea. Și după ce a devenit mamă, vedeta a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă și a dezvăluit detalii despre fiica ei. Până acum, Smiley și Gina Pistol nu au publicat fotografii cu fața fiicei lor și au păstrat discreția în privința ei.

Gina Pistol a împărtășit pe Instagram o fotografie specială cu fiica ei, Josephine, în timp ce o ține pe micuță în brațe și o sărută pe frunte. Așa cum era de așteptat, comentariile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară. „Gina cu… Regina!!! superbeee!!!”, „Aici ai deja o altă privire… de dragoste maternă infinită, combinată cu conștientizarea responsabilității”, „Ce cuteee, vă ador”, „Awwww sunteți superbe”, sunt câteva dintre comentariile primite de Gina Pistol pe Instagram.

Recent, a avut loc și botezul lui Josephine Ana Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Evenimentul a fost unul restrâns, iar printre persoanele care au participat se numără Andreea Bănică și partenerul ei, Lucian Mitrea, Cristina Ștefania, partenera lui Speak, Feli Donose, dar și alte vedete. Smiley și Gina Pistol au ales ca nașii fetiței lor să fie un cuplu de prieteni, mai exact Diana și Marcel Martinaș, care dețin din 2013 compania timișoreană de distribuție Blue Diamond Generation.

Gina Pistol a purtat la botezul fiicei sale o rochie simplă, cu motive tradiționale românești, de la brand-ul Azzea, accesorizată cu cizme albe de inspirație western. Vedeta Antena 1 a purtat un machiaj discret, natural, realizat de make-up artista Alexandra Crăescu, iar coafura lejeră a fost realizată de Adonis Enache, unul dintre stiliștii preferați de vedetele de la noi.

De asemenea, Gina Pistol și Smiley i-au făcut fetiței lor un cadou special. Este vorba despre un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut, pe care este trecută și ora la care Josephine Ana Maria a venit pe lume. Numele fetiței este scris pe harta stelară, alături de niște versuri, prin care părinții ei îi transmit cât de mult o iubesc. Versurile fac parte din piesa „Până la tine”, lansată de Smiley în luna martie, la scurt timp după ce a devenit tată. „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.”

Citește și:
Mesajul emoționant pe care Emanuel, soțul Alexandrei Stan, i l-a transmis artistei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people