Fotografia lui Halle Berry, agățată în camera de cămin a Prințului Harry

Imagini cu Prințul Harry în camera de cămin de la Eton College au apărut recent, iar fanii sunt atât încântați să afle că Prințul a fost un student obișnuit, ca toți ceilalți, cât și amuzați de un anumit poster agățat pe perete.

Fotografia lui Halle Berry, agățată în camera de cămin a Prințului Harry

Te-ai gândit vreodată la modul în care arătau dormitoarele membrilor familiei regale din facultate? Ei bine, recent au apărut fotografii din camera de cămin a Prințului Harry, de la internatul Eton College, iar decorul nu este deloc diferit de cel al unui student obișnuit.

Tapiseria de pe perete este obiectul care ne-a atras cel mai mult atenția, având în vedere faptul că în mijlocul ei este atașat un poster cu Halle Berry, cel mai probabil decupat dintr-o revistă. Reacția lui Halle Berry nu a întârziat să apară, aceasta postând pe contul personal de Twitter: „Ok, Prințe Harry, te văd!', alături de un emoji amuzat.

https://twitter.com/halleberry/status/1034871873216098309

Imaginile sunt din 2003, de unde putem deduce că Harry se afla în ultimul an de facultate. Alături de postere, un sistem audio, câteva căni și alte obiecte necesare fiecărui tânăr student, pe dulapul Prințului se află și o poză înrămată cu mama lui, Prințesa Diana.

Atunci când nu era în cameră, prietenii îl puteau găsi pe Harry și în bucătăria căminului, prăjind pâine într-o poziție nu tocmai confortabilă, am spune. Acest lucru ne dovedește, încă o dată, că membrii familiei regale sunt oameni obișnuiți, la fel ca noi toți.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people