Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia

Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia, însă nu trebuie să te grăbești cu presupunerea că cei doi vor deveni părinți.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia

Este cunoscut faptul că atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry iubesc foarte mult animalele, așa că decizia celor doi de a adopta un câine nu este o surpriză foarte mare.

În urmă cu ceva timp aflam că unul dintre câinii pe care Meghan îi avea în Toronto, un Beagle pe nume Guy, a fost adus la Londra pentru a locui împreună cu Ducele și Ducesa de Sussex, iar acum vine vestea că Meghan și Harry au adoptat un Labrador dintr-un adăpost pentru animale.

Potrivit unei surse apropiate cuplului regal și citată de The Daily Mail, noul câine al lui Meghan și Harry este „deja fericit instalat în casa celor doi”. Aceeași sursă a mai dezvăluit și faptul că labradorul va locui atât la Palatul Buckingham, cât și la locuința cuplului din Cotswolds. Iar acest lucru nu poate însemna decât că nu va trece mult timp până când va fi surprins de paparazzi împreună cu Meghan și Harry.

Atunci când Meghan s-a mutat oficial în Marea Britanie, ea a putut să aducă doar unul dintre cei doi câini, pe Guy, în timp ce Bogart, un Labrador-Shepherd, era prea bătrân pentru a face călătoria. Bogart locuiește acum cu prietenii apropiați ai lui Meghan din Canada.

https://www.instagram.com/p/BkGWglVhoGC/?taken-by=hrhmeghanmarkle

Palatul Kensington nu a făcut încă un comunicat oficial cu privire la noul membru al familiei, însă recunoaștem că suntem foarte curioase să aflăm ce nume i-au ales Meghan și Harry.

Citește și:
TEST: Ți se potrivește stilul lui Kate Middleton sau cel al lui Meghan Markle?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people