Fiul lui Michael Bublé a împlinit 8 ani, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant

Noah, fiul lui Michael Bublé și al Luisanei Lopilato, a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de trei ani.

Fiul lui Michael Bublé a împlinit 8 ani, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant

Noah, fiul lui Michael Bublé și al Luisanei Lopilato, a împlinit vineri opt ani. Cu această ocazie, tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant, în care a mărturisit cât de mult îl iubește și cât de mândru este de el.

„Astăzi eroul meu împlinește 8 ani! Nu am cunoscut pe cineva mai curajos ca el. Nu am întâlnit pe cineva la fel de bun și cu o inimă la fel de mare ca a lui. Și nu o să fiu niciodată capabil să exprim cât de mândru sunt sau cât de mult eu și mama te iubim. Ne-ai binecuvântat viața în toate modurile posibile. Sperăm ca Dumnezeu să te binecuvânteze în această zi specială. La mulți ani, Noah B”, a scris artistul pe contul său de Instagram, alături de două imagini cu fiul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael Bublé (@michaelbuble)

Și Luisa Lopilato a ținut să își felicite fiul, aceasta postând o înșiruire de fotografii cu cel mic. „Primul meu băiat! Cel care m-a învățat cum să fiu mamă! De când ai venit în viața noastră m-ai făcut cea mai fericită femeie! Suntem atât de norocoși că ne putem bucura de tine în fiecare minut, că te putem vedea cum crești zi de zi. Iubesc totul la tine! Te iubesc când ești fericit, nervos, supărat, de neoprit, obosit, iubitor, stângaci, curajos, luptător, încăpățânat, perseverent, bun, creativ și mai presus de toate, îți iubesc sufletul imens!”, a fost mesajul emoționant al Luisanei pentru Noah.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luisana Lopilato (@luisanalopilato)

În 2016, la vârsta de trei ani, Noah a fost diagnosticat cu cancer. Un an mai târziu, mama sa, actrița Luisana Lopilato  a mărturisit  că cel mic a reușit să învingă boala. „Slavă Domnului, fiul meu este bine! Când lucruri de acest gen se întâmplă, perspectiva ta asupra vieții se schimbă. Și nouă ni s-a întâmplat. Acum, prețuiesc viața mult mai mult, ziua de azi și cea de mâine. Aș vrea să mulțumesc oamenilor pentru susținerea lor, pentru rugăciunile spuse, pentru iubirea lor și aș vrea ca ei să știe că aceste mesaje au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem prin asta”, declara actrița la momentul respectiv.

Citește și:
Cristina Cioran, prima imagine cu fetița ei. Când va fi externată Ema

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people