Fiul lui Elizabeth Hurley a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale

Când vine vorba despre familia Hurley, este foarte clar că frumusețea se moștenește, dar și pasiunea pentru modă.

Fiul lui Elizabeth Hurley a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale

Damian, fiul în vârstă de 17 ani al lui Elizabeth Hurley, a reinterpretat unul dintre iconicele momente de red carpet ale mamei sale, în timpul unui eveniment organizat la Londra.

Damian Hurley a participat la lansarea oficială a Skin Fetish: Sublime Perfection line, noua colecție de machiaj a celebrei Pat McGrath, el fiind unul dintre modelele din campania video de promovare a colecției.

Damian a atras atenția tuturor atât prin asemănarea izbitoare cu celebra lui mamă, cât și prin ținuta pe care a purtat-o la eveniment. El a purtat un costum negru Versace care, pe o parte, are mai multe ace de siguranță aurii.

Ținuta acestuia este un omagiu adus celei purtate de mama lui în 1994 la premiera filmului Four Weddings and a Funeral – celebra rochie Versace cu ace de siguranță care a transformat-o pe Elizabeth Hurley într-un fashion icon.

Damian, fiul lui Elizabeth Hurley, a debutat oficial ca model și apare în campania video de promovare a Skin Fetish: Sublime Perfection line, noua colecție de machiaj a celebrei Pat McGrath. În clipul de promovare a colecției, tânărul în vârstă de 17 ani seamănă izbitor cu celebra lui mama și apare alături de muzele lui McGrath: Sonjdra Deluxe, Violet Chachki, Zhengyang Zhang, Shanelle Nyasiase, Blesnya Mihner și Primose Archer.

Clipul care promovează colecția de machiaj a fost realizat de celebrul fotograf Steven Meisel, și îl prezintă pe Damian machiat cu noile fonduri de ten și primere din colecția lansată de Pat McGrath, având părul tapat cu foarte mult volum și purtând o jachetă din piele peste un tricou alb. Iar asemănarea cu celebra lui mamă este incredibilă, așa cum poți vedea mai jos.

Citește și:
Scarlett Johansson își arată pentru prima dată inelul de logodnă estimat la 450.000 de dolari

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people