Fiul lui Catherine Zeta-Jones vrea să facă parte din familia regală britanică

Dylan Douglas, fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas, își dorește să participe la o nuntă regală, dacă nu ca mire, măcar ca invitat.

Fiul lui Catherine Zeta-Jones vrea să facă parte din familia regală britanică

Dylan a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de sora lui, Carys, în vârstă de 15 ani, amândoi purtând costume de aristocrați. „Doar un tânăr în căutarea unor prințese”, a adăugat Dylan postării, etichetând contul oficial al familiei regale britanice, în speranța că va primi un răspuns sau cine știe, o invitație la următoarea nuntă regală.

Băiatul în vârstă de 18 ani a propus și o alternativă, în cazul în care prima lui variantă nu le surâde membrilor familiei regale, continuând „Sau luați-o pe sora mea, cel puțin voi avea ocazia să particip la o nuntă regală”.

Se poate spune că Dylan are deja o mică legătură cu familia regală, având în vedere că el și Prințesa Beatrice împart aceeași zi de naștere, pe care și-au sărbătorit-o luna aceasta.

Catherine Zeta-Jones a apărut alături de fiica ei pe coperta numărului din septembrie al revistei Town & Country, care marchează debutul lui Carys pe coperta unei reviste.

https://www.instagram.com/p/Bl8I1qrgrUA/?taken-by=catherinezetajones

Deși este puțin probabil ca Dylan să obțină o invitație atât de repede, urmează a doua nuntă regală a anului, pe 12 octombrie, cea a Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank. Cuplul a invitat 1.200 de oameni din publicul larg la Castelul Windsor, pentru a asista la desfășurarea nunții, la sosirea invitaților și membrilor familiei regale.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones și fiica ei, Carys Douglas, apariție stylish la show-ul Dolce&Gabbana Alta Moda

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people