Fiul Antoniei și al lui Alex Velea, Akim, a împlinit 4 ani și a avut parte de numeroase surprize din partea părinților

Fiul cel mic al Antoniei și al lui Alex Velea, Akim, a împlinit vârsta de 4 ani, iar artista a transmis și un mesaj cu această ocazie.

Fiul Antoniei și al lui Alex Velea, Akim, a împlinit 4 ani și a avut parte de numeroase surprize din partea părinților

Akim, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, a împlinit vârsta de 4 ani. Artista nu a ratat această ocazie și a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu cel mic, care s-a putut bucura de mai multe surprize de ziua lui de naștere, cum ar fi baloane și dulciuri. 

„La Mulți Ani, Akim!!!”, a scris Antonia pe Instagram, alături de mai multe imagini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)


Akim este fiul cel mic al Antoniei și al lui Alex Velea. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Dominic, în vârstă de 5 ani. Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproximativ 8 ani.

Recent, Antonia a încheiat divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano, cu care s-a căsătorit în 2011. Ei au decis în 2013 să se despartă.

Divorțul celor doi a fost foarte dezbătut, având în vedere că a durat 7 ani. Antonia a confirmat într-un interviu pentru Click! că divorțul s-a încheiat și a făcut primele declarații despre o posibilă nuntă cu Alex Velea. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”

Antonia are alături de Vincenzo o fetiță, pe nume Maya, care locuiește în Italia alături de familia tatălui ei. În ceea ce privește custodia, aceasta este comună. „Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a declarat avocatul Antoniei, potrivit revistei Unica.

În aprilie anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, artistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano, informează PRO FM.

Citește și:
Giulia Anghelescu vorbește deschis despre operațiile ei estetice

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people