Fiica Madonnei a participat la o „orgie” în cadrul unui eveniment cultural

Lourdes Leon, fiica celebrei Madonna, s-a aflat în centrul atenției la târgul de artă Art Basel care a avut loc la Miami Beach, Florida.

Fiica Madonnei a participat la o „orgie” în cadrul unui eveniment cultural

Lourdes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a celebrei Madonna, a participat la o „orgie” în cadrul unui eveniment cultural. Tânăra a apărut îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu la care a renunțat după puțin timp și a rămas îmbrăcată doar în bikini și având câteva aplicații pe sâni.

În clipul postat pe Instagram de Peter Davis, redactor șel al revistei L’Officiel, se pot observa mai mulți bărbați și mai multe femei, toți dezbrăcați parțial, care se sărută și se mângâie provocator.

„La început, erau doar cupluri – o fată și un băiat, o fată și o fată, un băiat și un băiat”, a declarat Peter Davis pentru the Post. „În show-ul, pus în scenă de brand-ul Desigual și artistul Carlota Guerrero, totul s-a transformat rapid într-o orgie. Toată lumea se săruta cu toată lumea. Erau lucruri evidente, toate tipurile de corpuri și toată lumea se implica și se sărutau între ei, se mângâiau și atingeau lasciv. Au fost numeroase scene, cu excepția celor X-rated, care au fost simulate. Totul a durat aproape cinci minute însă a părut mult mai mult și mult mai ciudat deoarece oamenii aplaudau și strigau”.

Lourdes Leon, fiica pe care Madonna o are din relația cu Carlos Leon, este deja cunoscută pentru ipostazele riscante și senzuale în care a apărut în public. În 2017, ea participat în cadrul New York Fashion Week la o petrecere organizată de site-ul Pornhub, iar anul trecut a apărut la CFDA/Vogue Fashion Fund Awards într-o rochie complet transparentă. În 2018 ea a prezentat topless pentru colecția Gypsy Sport, purtând doar câteva cochilii de scoici amplasate stratregic.

Citește și:
Emilia Clarke vorbește deschis despre presiunea de a filma scene nud în serialul Game of Thrones

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people