Fiica lui Luke Perry, primele declarații după moartea tatălui său

Sophie Perry, fiica actorului din Beverly Hills 90210, a vorbit pentru prima dată după moartea tatălui său, mulțumind persoanelor care i-au trimis mesaje de susținere.

Fiica lui Luke Perry, primele declarații după moartea tatălui său

Sophie Perry, fiica actorului Luke Perry și a lui Rachel „Minnie” Sharp, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de tatăl său, care a murit lunea aceasta. „S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima săptămână. Totul se întâmplă atât de repede. M-am întors din Malawi la timp pentru a fi aici cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit foarte multă dragoste și sprijin. Nu pot răspunde individual sutelor de mesaje, însă le văd și vă apreciez pentru că mi-ați trimis pozitivism atât mie, cât și familiei mele. Nu sunt sigură ce să spun sau ce să fac în această situație, nimeni nu ne învață cum să reacționăm în astfel de situații, mai ales când totul se întâmplă în public”, a scris Sophie.


Reprezentații lui Perry au anunțat moartea actorului la începutul săptămânii, confirmând că „a fost înconjurat de copiii lui Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alți membri ai familiei și prieteni. „Familia apreciază sprijinul oferit și rugăciunile care i-au fost adresate lui Luke din toată lumea, cerând respectuos intimitate în această perioadă de suferință. Nu vor fi anunțate alte detalii în această perioadă”, spune comunicatul.

Publicația People a confirmat luni că Sophie a ajuns în Los Angeles imediat ce a aflat despre starea de sănătate a tatălui ei. Potrivit contului personal de Instagram, aceasta se afla în Malawi de o lună.

Citește și:
Meghan Markle vorbește despre venirea pe lume a primului său copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people