Fiica lui Jojo a fost internată în spital. Ce a pățit micuța Zora

Jojo a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica ei.

Fiica lui Jojo a fost internată în spital. Ce a pățit micuța Zora

Jojo a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica ei, Zora.

Zora, fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate, a avut nevoie de îngrijiri medicale în ultimele zile și a fost și internată în spital pentru o scurtă perioadă.

Totul s-a întâmplat cu puține zile înainte de Paște, iar primul afectat a fost Achim, fiul pe care actrița îl are dintr-o relație anterioară. Din fericire, acesta și-a revenit destul de repede.

„Înainte de Paște Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău, mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare”, a povestit Jojo pe contul ei de Instagram.

La scurt timp după aceea și Zora, fiica de 5 ani a lui Jojo și a lui Paul Ipate, a luat virusul, însă în cazul ei a fost nevoie de internare și de ajutorul medicilor.

„La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare. Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu”. Vineri dimineața, înainte de premiera piesei „O farsă de 2 lei”, am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore, până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea.”, a dezvăluit actrița pe social media.

Actrița a ținut să mulțumească personalului medical din spital pentru modul în care s-a ocupat de starea de sănătate a fiicei sale.

„După două nopți și două zile petrecute acolo, Zora și-a revenit și sunt recunoscătoare pentru asta. Am vrut să scriu aceste rânduri pentru că de obicei se scriu lucruri negative despre spitalele de stat din țară, însă de această dată a fost o experiență pentru care vreau să mulțumesc. Le mulțumesc doctorilor de la Grigore Alexandrescu pentru promptitudine, profesionalism și empatie (nu m-a recunoscut nimeni, am mers nemachiată și ruptă de oboseală și am fost tratată ca orice altă mămică). Mulțumesc din tot sufletul meu așadar medicilor, doamnelor asistente și îngrijitoare, începând cu cei de la triaj și continuând cu toți ceilalți pentru calm, prezență, profesionalism și capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat și jucăuș cu copilul meu de 5 ani, care a trăit experiența spitalizării pentru prima oară. Ne-am simțit în siguranță, bine îngrijite, protejate, permanent informate și azi am ajuns cu bine acasă”, a scris Jojo.

Jojo a avut și un sfat pentru mămici și le-a povestit fanilor că este foarte fericită că acum este acasă împreună cu fiica ei și micuța se simte acum bine.

„Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus. După această experiență îngrijorătoare, care ni s-a părut că a durat o eternitate, ne-am dat seama că tot sănătatea este cea mai importantă! Vă îmbrățișam!”, a mai scris Jojo în descrierea unei fotografii în care apare alături de fiica ei.

Jojo și partenerul ei, Paul Ipate, formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt într-o relație din 2014 și au împreună o fată, Zora, în vârstă de 5 ani. Actrița mai are un băiat, pe nume Achim, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară.

Citește și:
Cum se menține în formă Cristina Ich. Vedeta și-a dezvăluit secretele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people