Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott, vorbește pentru prima dată despre relația cu tatăl ei

Hailie Jade Scott, în vârstă de 22 de ani, a vorbit pentru prima data despre legătura tată-fiică.

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott, vorbește pentru prima dată despre relația cu tatăl ei

Hailie Jade Scott a acordat un interviu pentru Daily Mail. Întrebată dacă tatăl ei a susținut-o, Hailie nu a ezitat și a răspuns „Evident, suntem foarte apropiaţi'.

Hailie este singura fiică a cântărețului de rap, mama sa fiind Kim Mathers, cea cu care acesta a fost căsătorit de două ori până la despărțirea definitivă din 2006.

Hailie a fost o sursă de inspirație pentru Eminem, el lansând mai multe melodii, de la „Mockingbird', care a apărut în 2004, până la câteva melodii de pe noul său album „Revival'. Un alt exemplu este melodia „Castle', dedicată în totalitate ficei sale. Versurile povestesc fanilor despre relația lor și despre ce înseamnă să fii tată pentru el.

În interviul pentru Daily Mail, Hailie, care tocmai a absolvit Universitatea Michigan, a spus că nu s-a decis încă ce dorește să facă mai departe, având în vedere că a studiat Psihologia la universitate.

Frumoasa brunetă este interesată de industria de beauty, iar talentul ei pentru makeup se observă în numeroase poze de pe contul ei de Instagram. Totuși, nu este sigură dacă vrea să calce pe urmele tatălui său și să aibă o viață în lumina reflectoarelor.

„Nu sunt sigură ce vreau să fac încă. Oamenii au început să mă abordeze pe Instagram, deoarece nu am încă un manager.'

În timp ce tânăra se gândește la viitotul ei, locuiește în Detroit, Michigan cu mama ei și cu cei doi frați vitregi, Whitney și Parker. Pentru a fi mai independentă, aceasta stă singură într-o casă la câteva minute distanță de cea a mamei ei.

Are o relație de doi ani cu un coleg de facultate, Evan McClintock, care locuiește în apropiere. Acesta este fan Eminem, iar Hailie a declarat pentru Daily Mail că tatăl ei aprobă relația și că este fericit să vadă că a găsit pe cineva care o iubește atât de mult.

Feeling extra lucky today ☘️

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Citește și:
Eminem recunoaste ca folosete Tinder

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people