Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an! Imagini inedite de la petrecere

Maria, fiica lui Augustin Viziru, a împlinit recent un an, iar actorul și partenera lui au organizat o petrecere pentru micuța lor.

Fiica lui Augustin Viziru, Maria, a împlinit un an pe data de 14 iunie. Actorul în vârstă de 40 de ani și partenera lui au organizat pentru fetița lor o petrecere pe cinste care a avut loc la un restaurant din apropierea Bucureștiului. 

Fiica lui Augustin Viziru a împlinit un an, iar fanii actorului au avut ocazia să vadă pe rețelele de socializare imagini inedite cu el și partenera lui, cei doi fiind extrem de discreți cu privire la aparițiile publice.

Augustin Viziru i-a rupt turta fiicei sale, Maria, iar cea mică a ales o carte de pe tavă. La petrecerea organizată de actor și partenera lui pentru fiica lor, Maria, care a împlinit un an, au fost prezente și vedete cunoscute din showbiz-ul autohton, cum ar fi Ana Baniciu, Doinița Oancea, Majda Aboulumosha și Cătălin Cazacu.

Augustin Viziru a surprins pe toată lumea în luna iunie a anului trecut când a anunțat că el și partenera lui, în vârstă de 26 de ani, au devenit părinți. Actorul și iubita lui s-au cunoscut în 2019, de atunci fiind și împreună. Cei doi și-au păstrat până acum relația departe de ochii presei.

Augustin Viziru a fost invitat acum ceva vreme într-o emisiune TV, ocazie cu care a vorbit cu emoție despre fiica lui, Maria, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată. „Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru la PRO TV.

Augustin Viziru este tare mândru de fetița lui, motiv pentru care împărtășește destul de des cu fanii de pe Instagram imagini adorabile cu micuța Maria.

Citește și:
Cristina Ciobănașu vorbește despre relația pe care o are acum cu Vlad Gherman, fostul ei logodnic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people