Fiica Irinei Deaconescu se confruntă cu probleme de sănătate: „Acceptă greu medicamentele”

Fiica Irinei Deaconescu se confruntă cu probleme de sănătate, care i-au pus pe părinți în alertă.

Fiica Irinei Deaconescu se confruntă cu probleme de sănătate: „Acceptă greu medicamentele”

Irina Deaconescu și Cristi Manea au avut parte de câteva zile dificile. Fiica lor, Victoria, se confruntă cu probleme de sănătate, iar cei doi părinți au făcut tot posibilul pentru a-i crea micuței o stare mai bună. Ba mai mult, Irina Deaconescu este în ultimele zile de sarcină și se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Fiica Irinei Deaconescu are probleme de sănătate

Creatoarea de conținut a ajuns cu fiica ei, Victoria, la medic din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. În ultimele zile, aceasta a dat semne că nu se simte deloc bine și i-a pus pe părinți în alertă. În urma unei investigații medicale, s-a constatat că Victoria a luat un virus gripal. Pe toată această perioadă, Irina și-a ținut fanii la curent cu starea fiicei sale, dar și a ei, urmând să nască în câteva zile.

Din fericire, fiica Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea se simte mai bine. Cu toate acestea, micuța Victoria încă nu mănâncă suficient și nu acceptă medicamentele cu ușurință. Totuși, tânăra mamă ia lucrurile pas cu pas și se bucură că fetița ei începe să își revină.

„Vic este puțin mai bine astăzi. Nu a mai făcut febră. Din păcate, acceptă greu medicamentele și refuză să mănânce, acceptă doar laptele praf, motiv pentru care are și probleme la stomăcel. I-au făcut test de gripă și a ieșit pozitiv. O să vă povestesc mai târziu experiența din ultimele zile. Purtați mască în continuare. Multe persoane cu gripă în ultima perioadă”, a scris Irina Deaconescu pe Instagram.

Irina Deaconescu și Cristi Manea se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Vloggerița a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că Victoria va mai avea o soră. Cei doi sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să își cunoască fiica.

Citește și:
Cristina Lupu (Like Creața) a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people