Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 4 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere de poveste

Adelina Pestrițu a organizat o petrecere fastuoasă de ziua fetiței sale, Zenaida Maria.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au organizat o petrecere fastuoasă de ziua fetiței sale, Zenaida Maria, care a împlinit 4 ani. Vedeta a împărtășit cu fanii care o urmăresc în număr impresionat pe Instagram și câteva imagini de la petrecere, însă de remarcat este faptul că micuța Zenaida nu apare în niciuna dintre imagini.

„Astăzi este o zi specială pentru familia noastră. Zeny a împlinit 4 ani și am sărbătorit-o cu o super-petrecere de care a fost tare încântată, iar noi fericiți s-o vedem cu zâmbetul pe buze”, a scris Adelina Pestrițu în descrierea imaginilor de la petrecere.

Așa cum se poate vedea și în imaginile din galeria de mai sus, Adelina Pestrițu și soțul ei au avut grijă la fiecare detaliu, astfel că invitații s-au bucurat de un decor de poveste, candy bar, baloane, personaje Disney, iar tortul micuței Zenaida a fost impresionant, dispus pe etaje, decorat cu o mulțime de fluturi și flori și cu numele micuței Zeny.

De ce nu mai apare fiica Adelinei Pestrițu în postările mamei ei

Adelina Pestrițu, căsătorită cu Virgil Șteblea, a născut-o pe Zenaida Maria în urmă cu patru ani, în vara lui 2018, moment din care a început să împărtășească cu fanii o mulțime de imagini cu nou-născuta, ba chiar a și creat o pagină dedicată imaginilor cu fetița. Însă aceasta a decis, în cele din urmă, să șteargă acel cont de social media și a încetat să mai distribuie pe conturile personale imagini cu ea.

Motivul pentru care Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, nu mai apare astăzi deloc pe social media a fost explicat chiar de mama ei, într-un interviu acordat revistei VIVA!, pe a cărei copertă a și apărut la un moment dat alături de familia sa.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.”

Fiica Adelinei Pestrițu și bunăstarea ei rămân pe primul loc pentru vedetă, cu toate că aceasta e foarte ocupată și își petrece mare parte a timpului muncind la felurite campanii pentru brand-uri și proiecte.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.”

Citește și:
Cum a fost surprins în public Alex Leonte, la scurt timp după ce au apărut imaginile cu Theo Rose, alături de noul ei iubit, Anghel Damian

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people