Felicite, sora lui Louis Tomlinson, fostul membru al formației One Direction, a murit la vârsta de 18 ani

Sora mai mică a lui Louis Tomlinson a suferit un stop cardiac la vârsta de 18 ani. Felicite a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Londra, iar tragedia vine la doar doi ani după moartea mamei lor.

Felicite, sora lui Louis Tomlinson, fostul membru al formației One Direction, a murit la vârsta de 18 ani

La doar doi ani după ce mama lor, Johannah Deakin, a murit la vârsta de 42 de ani din cauza leucemiei, o altă tragedie marchează familia Tomlinson. Louis Tomlinson și-a pierdut sora mai mică, în vârstă de 18 ani, în urma unui stop cardiac. Publicațiile TMZ și The Sun au relatat că tânăra ar fi leșinat în apartamentul său din Londra, pe 13 martie. Paramedicii au ajuns de îndată la locație, însă nu au reușit să o salveze. Ambele publicații au susținut că Felicite a suferit un stop cardiac, iar cauza care l-ar fi provocat este încă necunoscută. În apartamentul tinerei nu au fost găsite droguri care să indice dependența de substanțe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dont know why I look so shocked 🖤

O postare distribuită de Félicité Tomlinson (@felicitegrace) pe


 

Vezi această postare pe Instagram

 

Family ❤️

O postare distribuită de Félicité Tomlinson (@felicitegrace) pe

După aflarea veștilor, Louis Tomlinson și-a anulat show-ul din cadrul Comic Relief de pe BBC1. Felicite era o tânără populară pe Instagram, a cărei activitate era urmărită de 1.3 milioane de oameni. Ultima dată a postat un selfie în oglindă, cu descrierea: „Nu știu de ce par atât de surprinsă.”

Felicite îi lasă în urmă pe Louis, sora mai mare Lottie, sora mai mică Georgia, și gemenele Phoebe și Daisy Tomlinson. Pe 31 decembrie 2018, Felicite a postat o fotografie alături de Louis și surorile ei. Veștile vin la puțin timp după ce Louis a compus o baladă foarte tristă despre mama lor, intitulată „Two of Us”.

Citește și:
Certificatul de deces al actorului Luke Perry dezvăluie cauza morții și locul în care acesta a fost îngropat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people