Fanii Andreei Bănică îi reproșează că a apelat la intervenții estetice

Fanii Andreei Bănică îi reproșează cântăreței că ar fi apelat la intervenții estetice, pentru că nu se pot abține să judece în fiecare clipă ce alege să facă o femeie cu corpul și fața ei.

Fanii Andreei Bănică îi reproșează că a apelat la intervenții estetice

Fanii Andreei Bănică s-au dezlănțuit în comentariile uneia dintre postările vedetei, reproșându-i acesteia că ar fi apelat la intervenții estetice și s-ar fi desfigurat. Cu atât mai ironic este faptul că însăși cântăreața, postând o imagine peste care fusese aplicat în mod evident un filtru, folosise drept descriere a fotografiei un citat sugestiv: „Nu poti sti niciodata cum arati in ochii altor oameni.'

Ei bine, pentru unii dintre fanii Andreei Bănică, aceasta nu arată niciodată mulțumitor.

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!”, i-a reproșat unul dintre ei.

„Esti o femeie frumoasā ,dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au stricat fizionomia…femeile destepte si frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma !!” – i-a scris altcineva.

„In realitate ti-ai stricat' fata. Restul e relativ…” sau „Horror…. cum se pot schimonosi oamenii… inutil si dizgratios.” au fost alte remarci utilizate de fanii Andreei Bănică, aparent șocați de transformarea vedetei.

În fapt, unii dintre fani i-au luat apărarea, explicând că aceasta a folosit un filtru de Instagram care îi accentua trăsăturile și îi schimba dramatic nuanța ochilor, dar afirmațiile acestora din urmă nu au fost luate în seamă.

Criticile au dominat conversația stârnită în comentarii, care s-a menținut la un nivel care nu face cinste nimănui, semn că fanii Andreei Bănică nu realizează că, comentându-i atât de intens aspectul fizic, nu fac altceva decât să adauge la presiunea pe care o resimt persoanele publice, și mai cu seamă femeile, de a fi impecabile la fiecare apariție. Iar ceea ce este cu atât mai îngrijorător este că acest tip de critici ies la iveală și atunci când celebritățile își modifică înfățișarea, dar și atunci când nu o fac, lăsându-le pe acestea în poziția ingrată de a prezenta un look perfect, dar în care nu trebuie să se sesizeze vreodată efortul sau intenția de a arăta mai bine.

 

View this post on Instagram

 

„Nu poti sti niciodata cum arati in ochii altor oameni.' 👀

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Citește și:
Imagini INEDITE cu gemenii celebrei Mariah Carey

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people