Familia regală britanică nu are voie să joace Monopoly

Regina Elisabeta le-a interzis membrilor Casei Regale să joace Monopoly, deoarece îl consideră „vicios”.

Familia regală britanică nu are voie să joace Monopoly

A face parte din Familia Regală Britanică poate avea multe avantaje, dar nu este întotdeauna ușor sau o distracție, așa cum consideră mulți. Viața membrilor casei include enorm de multe responsabilități, nemaivorbind de expunerea constantă în media și presiunea pe care o aduce după sine acest aspect. Există o listă întreagă cu interdicțiile pe care le au, iar una dintre ele este jocul de societate Monopoly.

Dar ce este atât de rău la el? Monopoly este unul dintre cele mai apreciate jocuri și se pare totuși că le place și membrilor casei regale. Din păcate însă, ei sunt prea competitivi pentru intriga și schemele pe care le implică acest joc. Conform ziarului The Telegraph', Prințul Andrew, Ducele de York, a vizitat în 2008 sediul principal al Leeds Building Society pentru a-i celebra renovarea. El a fost invitat la o partidă de Monopoly și a trebuit să refuze oferta declarând: Nu avem voie să jucăm Monopoly. Poate deveni vicios.'

Este posibil ca prințul Andrew să fi făcut o simplă glumă dar luând în calcul protocolul sever pe care membrii Casei Regale Britanice trebuie să-l urmeze, există totuși posibilitatea ca jocul să fi fost interzis, chiar dacă pare exagerat. În fond, până și oamenii de rând ajung să se certe destul de tare atunci când joacă Monopoly.

Dar cine știe, poate Familia Regală joacă totuși Monopoly, chiar și pe ascuns. Există însă și reguli mult mai stricte decât aceasta. De exemplu ei nu au voie să dea autografe, să se țină de mână sau să se prezinte fără pălării la evenimente formale. BBC spune de asemenea că familia nu are voie să mănânce crustacee atunci când călătorește în interesul Coroanei. Interzise mai sunt carnea crudă, apa de proveniență străină și mâncărurile condimentate. Toate acestea pentru a preveni indigestiile.

Dar indiferent dacă au sau nu au voie să joace Monopoly, un lucru este cert, viața la Casa Regală Britanică nu este ușoară.

Citește și:
Kate Middleton este o mamă exemplară, iar aceasta este dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people