Familia faimosului Steve Irwin a salvat peste 90,000 de animale

Familia faimosului Steve Irwin a salvat peste 90,000 de animale, cele mai multe fiind rănite în incendiile din Australia.

Familia faimosului Steve Irwin a salvat peste 90,000 de animale

Familia Irwin continuă munca pe care a început-o Steve și salvează în continuare mii de animale aflate în pericol.

Bindi Irwin, fiica regretatului prezentator, precum și restul familiei au salvat până în prezent peste 90,000 de animale, multe dintre ele fiind rănite în incendiile din Australia.

Ollie, un ornitorinc orfan, a fost cel de-al 90,000-lea pacient de la Wildlife Hospital, potrivit mesajului transmis de Robert Irwin, fiul lui Steve.

Bindi Irwin a postat la rândul ei un mesaj despre incendiile devastatoare din Australia, având însă și o veste bună. Ea a anunțat că proprietățile lor nu sunt afectate de incendii, așadar pot salva în continuare animalele afectate.

„Cu atât de multe incendii devastatoare în Australia, mi se frânge inima pentru oamenii și animalele care au pierdt atât de mult. Am vrut să vă asigur că suntem în siguranță. Nu sunt incendii lângă Australia Zoo (grădina zoologică pe care o admnistrează familia) sau lângă proprietățile noastre. Spitalul este mai plin ca niciodată și am tratat oficial peste 900,000 de pacienți. Părinții mei i-au dedicat Australia Zoo Wildlife Hospital frumoasei mele bunici. Vom continua să o onorăm sălvând cât de multe vieți putem”, a scris tânăra în vârstă de 21 de ani.

Steve Irwin a fost un prezentator de televiziune, ecolog și proprietar de grădină zoologică, cunoscut mai ales pentru documentarele sale. Acesta a murit în 2006, după ce a fost înțepat de o pisică de mare pe coasta de nord a Australiei.

Vezi care sunt cele mai rapide animale din lume!

Citește și:
Modul în care Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, îi aduce un omagiu tatălui său la nuntă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people