Modul în care Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, îi aduce un omagiu tatălui său la nuntă

Bindi se pregătește de nuntă după ce s-a logodit în urmă cu 2 luni și s-a gândit deja la modul în care îi va aduce un omagiu tatălui ei, Steve Irwin.

Modul în care Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, îi aduce un omagiu tatălui său la nuntă

Fiica regretatului Steve Irwin a început deja pregătirile de nuntă, ea logodindu-se în urmă cu aproape două luni cu Chandler Powell.

Recent, ea a postat și detalii despre rochia de mireasă, dezvăluindu-le celor care o urmăresc pe Instagram că a găsit rochia perfectă. „Am spus da rochiei”, a scris ea în weekend, postând o imagine cu detaliile rochiei din dantelă și cu inelul cu diamant.

 

View this post on Instagram

 

I said yes to the dress 💍

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Bindi Irwin a dezvăluit pentru E! News cum plănuiește să aducă un omagiu tatălui ei, faimosul Steve Irwin, care a murit în 2006. „Este atât de important să includem și persoanele care nu pot fi acolo cu noi. Așa că în această zi, știu că Robert (fratele ei) mă va conduce la altar și cred că asta l-ar fi făcut pe tatăl meu fericit.”

Tânăra în vârstă de 21 de ani a dezvăluit că nu se grăbesc, însă își dorește copii alături de Chandler. „Într-o zi vom avea o familie. Într-o zi vom avea micuții noștri luptători sălbatici, însă nu acum.”

În luna iulie a acestui an, Bindi a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei. „24 iulie 2019. De ziua mea am spus ‘da’ pentru ‘totdeauna’ iubirii vieții mele. Chandler, în urmă cu aproape șase ani m-am îndrăgostit de tine și de atunci fiecare zi a fost un amestec de aventură și fericire adevărată. Abia aștept să îmi petrec viața alături de tine ca soție.”

Bindi și Chandler nu au stabilit încă data nunții, însă potrivit unei postări făcute de aceasta, evenimentul va avea loc la grădina zoologică, având alături „familia, prietenii și numeroase animale minunate”.

Citește și:
Bindi Irwin, video emoționant despre Steve Irwin

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people