Famila regală britanică s-a reunit pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus

Ieri, întreaga familie regală britanică s-a reunit la Castelul Windsor pentru a le mulțumi voluntarilor care au lucrat în perioada pandemiei de coronavirus.

Famila regală britanică s-a reunit pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus

Famila regală britanică s-a reunit ieri la Castelul Windsor, după ce Prințul William și Kate Middleton au încheiat turneul de trei zile în jurul Angliei.

La reuniune au participat atât Ducele și Ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles și Camila, dar și și Prințul Edward și soția sa, Sophie. Întreaga familie a ascultat melodii de Crăciun cântate de The Salvation Army Band și au transmis mesaje de mulțumire personalului și voluntarilor de la Castelului Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a ales o ținută festivă, purtând un palton roșu, accesorizat cu o pălărie în aceeași nuanță. Kate a optat pentru un palton Catherine Walker într-o nuanță de verde închis, cu un guler din blană artificială.

Printre invitați s-a aflat și Prințesa Anne, care a ținut să le mulțumească voluntarilor pentru eforturile depuse în perioada pandemiei de coronavirus.

Este pentru a două oară când întreaga familie regală se întrunește în ultimul timp. Prima reunine a avut loc luna trecută, cu ocazia Zilei Veteranilor.

Prințul William și  Kate Middleton s-au aflat în ultimele trei zile într-un turneu regal. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au oprit în nouă localități diferite din Marea Britanie, pentru a transmite mesaje de recunoștință persoanelor și organizaților care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus. Cuplul regal s-a oprit si în Edinburgh pentru a se întâlni cu personalul din sistemul de sănătate englez și a-i felicita pentru eforturile depuse în ultima perioadă.

Se pare însă că nu toată lumea apreciază turneul demarat de cei doi. Localnicii din Edinburgh au atras atenția poliției locale asupra faptului că William și Kate încalcă măsurile impuse de pandemie. Potrivit regulilor adoptate de guvern, britanicii nu pot călători în anumite localități, decât dacă un motiv bine întemeiat.

Oamenii au lansat mai multe mesaje pe Twitter, în care au etichetat poliția din Scoția, pentru a le atrage atenția asupra călătoriei pe care William și Kate o fac în jurul țării. „Din luna august nu am putut să îmi vizitez nepotul care locuiește în Edinburgh, dar ei pot veni aici”, a fost unul dintre mesajele lansate pe Twitter. „De ce nu îi arestați sau nu le dați o amendă pentru că încalcă regulile? Nu există excepții regale de la reguli”, a fost un alt mesaj de pe rețeaua socială.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au pierdut un membru drag al familiei lor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people