Faceți cunoștință cu cel mai HOT model masculin al momentului. Face parte dintr-o familie regală

O nouă personalitate dintr-o familie regală a intrat sub lumina reflectoarelor, și nu suntem deloc dezamăgite.

Faceți cunoștință cu cel mai HOT model masculin al momentului. Face parte dintr-o familie regală

Conform paginii de Instagram a agenției de modele din Danemarca, Scoop, Prințul Nikolai al Danemarcei are 18 ani și este fiul Prințului Joachim și al Contesei de Frederksborg, Alexandra.

Într-o serie de poze care îl arată pe Prințul Nikolai pe catwalk, acesta e calm, detașat și parcă inspiră deja atitudinea aceea de model profesionist, iar din comentariile pozelor e destul de clar că Nikolai are succes cu publicul.

Prințul Nikolai a defilat deja în cadrul Săptămânii Modei de la Londra pentru Burberry, unde a a făcut senzație pe catwalk îmbrăcat din cap până în picioare în ținutele create de brandul englezesc.

Un reprezentant al agenției de modeling Scoop a declarat pentru ziarul danez Billedbladet: Pot să confirm că Prințul a semnat cu noi, iar prin intermediul nostru a defilat pentru Burberry'.

Agenția Scoop Models activează din 1993 și se mândrește că este cea mai recunoscută agenție independentă, reprezentând o gamă largă de modele, de la modele high fashion, modele de editoriale și modele comerciale, introducând constant talente noi'.

Deși Prințul Nikolai e de abia la început, are o companie plăcută. Kendall Jenner, Gigi și Bella Hadid și Gabriel Day-Lewis sunt doar o parte din modelele cu părinți faimoși, modele cu care garantăm că o să se împrietenească Nikolai.

Citește și:
Grace Kelly are o nepoata care ii seamana perfect

Text: Catinca Sulea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people