Explozie in Manchester in timpul concertului sustinut de Ariana Grande

O explozie a avut loc aseara pe Arena Manchester, in timpul concertului sustinut de Ariana Grande, iar politia britanica ia in considerare posibilitatea unui atac terorist.

Explozie in Manchester in timpul concertului sustinut de Ariana Grande

Potrivit oficialilor britanici, cel putin 22 persoane si-au pierdut viata si alte 59 sunt ranite, cei mai multi dintre acestia fiind copii si adolescenti.

Inca nu se stie daca printre victime sau raniti se afla si cetateni romani, dar Ambasada Romaniei in Marea Britanie face demersuri pe langa autoritati si nu a fost facut niciun anunt oficial.

Politistii britanici au anuntat ca trateaza incidentul precum un atac terorist si au un singur suspect. Acesta ar fi avut asupra sa un dispozitiv explozibil pe care l-a detonat, iar el ar fi decedat in urma exploziei.

'In absenta unei dovezi mai evidente, alegerea locului, sincronizarea si modul atacului sugereaza ca a fost vorba de terorism', a afirmat unul dintre oficalii SUA pentru combaterea terorismului, precizand ca atacul nu a fost inca revendicat.

Oficialii de la Manchester Arena au dat recent o declaratie publica, precizand ca explozia a avut loc in vecinatatea arenei, intr-un spatiu public.

Reprezentantii cantaretei au confirmat ca Ariana Grande se afla in siguranta si nu a fost ranita.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people