Eva Mendes a recunoscut că a avut „probleme cu alimentația”

Eva Mendes a fost extrem de sinceră și a dezvăluit că ea a avut parte și de probleme cu alimentația, încercând să aibă mereu greutatea dorită.

Eva Mendes a recunoscut că a avut "probleme cu alimentația"

Actrița Eva Mendes a fost sinceră cu privire la problemele pe care le-a întâmpinat până în prezent. Recent, ea a publicat o imagine cu ea purtând o rochie cu flori creație proprie. Însă, în urma unor comentarii pe care le-a primit, ea a dezvăluit că imaginea este retușată și că a avut „probleme cu alimentația.”

Mai exact, un fan de-al ei i-a spus: „Aș vrea doar să îți spun cât de mult contează pentru noi, fanii tăi, că putem vorbi cu tine și cât de minunat e că nu ești precum celelalte celebrități. Așa că îți mulțumesc.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Link in bio for this look … if you care, if you dare ….🖤

O postare distribuită de Eva Mendes (@evamendes) pe


Eva a ținut să îi răspundă acestui fan prin intermediul unui mesaj, în care a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și faptul că simte o presiune destul de mare din partea rețelelor de socializare. „Mă bucur foarte mult că reușesc să vorbesc și cu alte femei. Înseamnă foarte mult pentru mine. Fie că vorbim chiar și pentru puțin timp. Am avut destule probleme din cauza social media, dar ador să vorbesc în mod constant cu alte femei. Încerc să public în mod responsabil și încerc să fiu sigură că nu mă arăt într-un mod în care celelalte femei nu s-ar simți bine.”

Actrița a fost sinceră și a recunoscut că fotografia pe care a publicat-o este retușată. „Instagram-ul poate fi înșelător. Cum este și această imagine, care face parte dintr-o campanie și este retușată. Așa că vreau ca femeile să știe asta. Vreau ca ele să știe că durează foarte mult până când să arăt în felul acesta și că am avut probleme cu alimentația.”

Eva Mendes este extrem de discretă, iar ea a explicat de ce alege să nu împărtășească pe rețelele de socialiare imagini cu cei doi copii ai săi: „Eu postez doar imagini din trecut, cum ar fi din filmele în care am jucat. Soțul meu și copiii mei fac parte din viața privată. Acest lucru e important pentru mine, așa că vă mulțumesc pentru asta.”

Eva Mendes formează un cuplu încă din 2011 cu Ryan Gosling și au fost întotdeauna discreți în legătură cu viața de familie. Ea se concentrează pe familia ei și pe creșterea celor două fiice pe care le are cu Ryan: Esmeralda, în vârstă de 5 ani, și Amada, 3 ani. „Sunt obsedată de fetițele mele așa că nu vreau să stau departe ele. Încă sunt foarte mici”, a declarat Mendes pentru E! News.

Citește și:
Eva Mendes a dezvăluit că Ryan Gosling este un bucătar „incredibil'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people