Eva Mendes a postat o poză în care arată o procedură de înfrumusețare care a oripilat fanii

Eva Mendes și-a înfipt nu mai puțin de șapte ace în zona gâtului.

Eva Mendes a postat o poză în care arată o procedură de înfrumusețare care a oripilat fanii

Anumite tratamente și proceduri de înfrumusețare nu sunt deloc așa glam precum ne-am imaginat. A demonstrat-o Eva Mendes, care a postat pe Instagram o fotografie în care aceasta are șapte ace mari înfipte în zona gâtului pentru a stimula producția de colagen și a-și păstra pielea fermă.

Actrița explică în descriere că și-a făcut acest tratament acasă și că, de fapt nu este atât de dureros pe cât ne-am imagina, dar fanii ei au fost ultragiați. „Mă doare doar privind această fotografie”, i-a comentat unul dintre aceștia, în timp ce altul a scris că îi vine să leșine.

Postarea a fost de fapt un mesaj de încurajare pentru o clinică de înfrumusețare pe care Eva Mendes o frecventează și despre a căror esteticiene spune că sunt „cele mai bune dintre cele mai bune.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva Mendes este o vedetă foarte discretă, care și-a ținut dintotdeauna viața privată departe de presă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu postează fotografii cu soțul ei, Ryan Gosling, cu care este împreună din 2011, și cu copiii lor. În schimb, a vorbit deschis despre presiunea venită din partea social media și că în trecut a avut probleme cu alimentația.

„Mă bucur foarte mult că reușesc să vorbesc și cu alte femei. Înseamnă foarte mult pentru mine. Fie că vorbim chiar și pentru puțin timp. Am avut destule probleme din cauza social media, dar ador să vorbesc în mod constant cu alte femei. Încerc să public în mod responsabil și încerc să fiu sigură că nu mă arăt într-un mod în care celelalte femei nu s-ar simți bine”, spunea Eva Mendes într-un comentariu la o postare în care promova un brand de modă.

Actrița a continuat: „Instagram-ul poate fi înșelător. Cum este și această imagine, care face parte dintr-o campanie și este retușată. Așa că vreau ca femeile să știe asta. Vreau ca ele să știe că durează foarte mult până când să arăt în felul acesta și că am avut probleme cu alimentația.”

Citește și:
Alina Eremia, imagini din vacanță alături de iubitul ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people