Enrique Iglesias a dezvăluit o imagine INEDITĂ cu gemenii lui, Lucy și Nicholas

Enrique Iglesias a postat pe Instagram o fotografie adorabilă cu el și gemenii săi.

Enrique Iglesias a dezvăluit o imagine INEDITĂ cu gemenii lui, Lucy și Nicholas

Enrique Iglesias nu postează foarte des poze cu copiii săi și ai Annei Kournikova, dar și când o face, acestea arată cam cât de atașat este de gemenii săi, Lucy și Nicholas, și de fiica sa de 1 an, Mary (alintată Masha).

Cântărețul de 46 de ani a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram o fotografie făcută la petrecerea de 4 iulie. În poză, Iglesias e într-o mică piscină de pe un iaht, împreună cu copiii săi de trei ani, pe care îi susține cu maximă grijă. Iglesias, complet îmbrăcat, scoate limba la cameră. Nicholas nu pare deloc încântat că i se face poză, în timp ce Lucy, care poartă ochelari de soare cu rame în formă de inimi la ochi, zâmbește larg.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună de peste 18 ani, de când fosta jucătoare de tenis din Rusia a apărut în videoclipul piesei Escape. Cei doi nu se etalează decât foarte rar în public și țin cu dinții la viața lor privată care a inclus, de-a lungul anilor, potrivit presei, cel puțin două despărțiri, dar și, este clar, foarte multă încredere reciprocă.

Deși nu sunt căsătoriți și nici nu par dornici să bifeze formalitatea, Anna și-a adăugat la numele de pe Instagram și Iglesias.

Enrique Iglesias a explicat în mai multe rânduri, în interviuri, decizia sa de a nu se căsători, deși are copii cu Anna. „Poate pentru că provin dintr-o familie cu părinți divorțați, dar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie,” a spus el în 2012, pentru Parade. „Și în zilele noastre, nu este tabu să ai copii și să nu fii căsătorit. Ceea ce face diferența este că ești un părinte bun, punct.”

„Căsătoria nu este importantă pentru mine,” a declarat și Kournikova în 2019. „Cred în a fi deschis și a avea încredere unul în celălalt și a ne respecta complet. Suntem împreună de ani de zile. El este versiunea mea masculină, iar eu sunt versiunea lui feminină.”

Citește și:

Dana Rogoz a plecat în vacanță alături de soțul său și de cei doi copii 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people