Enrique Iglesias vorbește despre căsătorie, sex și de ce vrea să fie un “tată cool”

Enrique Iglesias vorbește deschis despre cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tată de gemeni.

Enrique Iglesias vorbește despre căsătorie, sex și de ce vrea să fie un “tată cool”

Enrique Iglesias a fost invitat într-o emisiune la ITV în care a vorbit deschis despre sex, căsătorie și gemenii pe care îi are cu Anna Kournikova, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias, dar și despre retragerea din industria muzicală.

Cântărețul a dezvăluit inclusiv faptul că, de când a devenit tată, multe lucruri s-au schimbat în viața lui, inclusiv modul în care conduce.

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume”, a declarat Iglesias, referindu-se la faptul că acum este tată. „Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil”.

Cântărețul nu ar fi deloc deranjat dacă gemenii lui ar alege o cariera muzicală atunci când vor fi mai mari. „Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

Iglesias a dezvăluit că nu îi place să stea prea mult timp despărțit de copiii lui și, în ultima perioadă, a încercat să reducă timpul petrecut departe de gemeni, dar și de partenera lui, Anna Kournikova. În acest moment, Iglesias este într-un turneu prin Europa și Anna i s-a alăturat în Marea Britanie, fiind pentru prima dată când aceștia sunt singuri, fără copii, într-o mini vacanță.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în decembrie 2017. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți. Cu toate acestea, ei nu sunt căsătoriți. „Când ești cu cineva de atâta timp precum sunt eu, este ca și cum suntem căsătoriți. Suntem împreună de 17 ani, deci care e diferența? Cred în căsătorie dar, chiar dacă suntem sau nu căsătoriți, acest lucru nu va face nicio diferență”, a spus el, adăugând că „Mi-ar plăcea ca într-o zi să mă căsătoresc”.

În ceea ce privește relația cu Anna Kournikova, se pare că lucrurile sunt mai bine ca oricând. Cântărețul a insinuat că viața lui sexuală s-a îmbunătățit de când a devenit tată, în special dimineața. „Exact asta fac eu dimineața, în loc de micul dejun”.

Iglesias a fost întrebat și dacă intenționează să se retragă din cariera muzicală, conform zvonurilor care circulă în ultima vreme. „Mă gândesc să mă retrag încă de când aveam 19 ani. Am momente bune și momente proaste. Nu pot să mint și să spun că nu mă gândesc la acest lucru”.

Citește și:
Anna Kournikova împărtășește pe social media exercițiile de fitness pe care le face o proaspătă mamă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people