Emmanuel Macron si Brigitte ne demonstreaza, inca o data, ca dragostea adevarata exista

"Sunt impreuna cu sotia mea de cateva decenii. E o parte din mine..."

Emmanuel Macron si Brigitte ne demonstreaza, inca o data, ca dragostea adevarata exista

De cand a devenit Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, impreuna cu sotia sa, Brigitte, s-au confruntat cu nenumarate critici si glume rautacioase, mai mult sau mai putin voalate, cu privire la diferenta de varsta dintre ei si la modul in care acestia au ajuns sa fie impreuna. Daca nu stiai inca povestea, desi sunt sigura ca iti este imposibil sa nu o cunosti, Brigitte este cu 20 de ani mai in varsta decat sotul ei si i-a fost profesoara acestuia.

Tot de cand a devenit Presedinte, Emmanuel Macron nu a facut niciodata nimic altceva cu privire la aceasta situatie decat sa isi apere constant sotia de barfe si zvonuri rautacioase, vorbind public despre diferenta de varsta dintre ei si despre relatia minunata pe care o au.

Brigitte Macron a facut acelasi lucru, dand un interviu de amploare, chiar in ELLE Franta (editia pe coperta careia a aparut Prima Doamna s-a vandut in 3 milioane de exemplare!). Printre altele, Brigitte a explicat cat de mult inseamna pentru ea aceasta relatie, pe care o considera ca fiind „acea dragoste” pe care trebuia sa o traiasca – daca ar fi ratat aceasta sansa, ar fi ratat oportunitatea vietii.

Acum, intr-un nou interviu, de data aceasta pentru postul de televiziune american CNN, Emmanuel Macron a vorbit din nou despre relatia sa cu Brigitte, facandu-i acesteia o frumoasa declaratie de dragoste.

E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu, sa am pe cineva acasa care sa-mi spuna adevarul zi de zi, pentru ca accesul la adevar este una dintre principalele provocari in ziua de astazi.”, a spus Emmanuel Macron.

Sunt impreuna cu sotia mea de cateva decenii. E o parte din mine. Am incredere în ea. Este foarte importanta pentru mine. Ea este ancora mea„, a mai declarat Macron.

Citeste si:
Brigitte Macron: confesiuni in exclusivitate despre relatia cu Emmanuel Macron

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people