Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil și a dezvăluit imagini inedite din intimitate

Cântăreața Ellie Goulding a dezvăluit recent de ce nu a mai avut o apariție publică din august 2020.

Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil și a dezvăluit imagini inedite din intimitate

Ellie Goulding și Caspar Jopling așteaptă primul lor copil împreună, a anunțat Vogue. Cântăreața de 34 de ani este însărcinată în 30 de săptămâni. A aflat vestea la scurt timp de la lansarea noului ei album, Brightest Blue, în timp ce ea și soțul ei sărbătoreau un an de la căsătorie.

Multă vreme, spune ea, nu i-a venit să creadă.  „A fost o nebunie, pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar putea fi o realitate.”

Goulding s-a căsătorit cu art dealer-ul Caspar Jopling în august 2019. Cei doi și-au petrecut acest an de izolare pe proprietatea lor din Gloucestershire, în apropierea Londrei.

Cântăreața a povestit pentru Vogue despre cum s-a schimbat corpul ei în ultimele luni și cum se simte în legătură cu asta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

„Vreau un cuvânt mai bun decât femeiesc, [dar] – am curbe pe care nu le-am mai avut până acum. Îmi place. Soțului meu îi place,” a adăugat Goulding.

Sarcina a venit și cu pofte complet contrare stilului ei de viață  dinainte. De la un om obișnuit să mănânce salate, nuci și semințe, cântăreața s-a trezit că tot ce-și dorea era mâncare de la McDonald’s.

„Și eram cam îngrozită, brusc îmi doream toate lucrurile rele! Orice a făcut acest bebeluș când mi-a preluat corpul a fost de genul: La dracu! Nu vreau broccoli, spanac, verdețuri! Nu voiam decât zahăr și carbohidrați.”

La pofte s-au adăugat niște stări care-i erau străine până de curând, cum ar fi o acută lipsă de energie. „Greața și oboseala nu se compară cu nimic din ce am experimentat până acum,” a spus ea. „Simt că este un tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu este întotdeauna senin și nu strălucești mereu. Nu spun că fiecare secundă a acestei sarcini a fost o nefericire.”

Cântăreața a adăugat că a învățat să fie blândă cu sine, să se accepte oricum ar fi și, pur și simplu, să ia fiecare zi pe rând: „Nu e întotdeauna ușor. [Dar] am un nou respect pentru orice femeie care are copii.”

Pe lângă munca în studioul de înregistrări, Goulding plănuiește lansarea unei cărți de wellness în septembrie, al cărei nume este Fitter. Calmer. Stronger., și care pune accent pe importanța activităților fizice.

Citește și:

Gina Pistol vorbește despre problemele din ultimul trimestru de sarcină

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people