Ellen DeGeneres a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa în ceea ce o privește pe Portia De Rossi

Ellen DeGeneres este foarte protectoare cu soția sa, Portia De Rossi.

Ellen DeGeneres a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa în ceea ce o privește pe Portia De Rossi

Într-un interviu recent cu The New York Times, cititorii au aflat câteva detalii despre mariajul lui Ellen DeGeneres și Portia De Rossi. Ellen a povestit momentul în care a primit un telefon de la Portia prin care o anunța că a avut un accident de călărie. Ellen și-a amintit că a întrebat-o dacă și-a rupt vreun membru și cerându-i să-i spună exact cum se simte.

Lăsând la o parte contuzia pe care a suferit-o în urma căderii, Portia a fost în regulă, însă Ellen încă resimte momentul. „Este cea mai mare teamă a mea. Îmi este mereu frică pentru ea”, spune Ellen. Atunci când s-au reîntâlnit după accident, Ellen a încercat să o convingă pe Portia să renunțe la echitație.

Discutând despre cariera sa fabuloasă, Ellen a precizat că Portia a ajutat-o enorm, mai ales cu noul său show special care urmează să apară pe Netflix, „Relatable”. DeGeneres a continuat prin a spune că show-ul de comedie va arăta mai multe aspecte ale personalității sale, chiar dincolo de imaginea sa de persoană bună, părere pe care oamenii și-au format-o urmărind The Ellen DeGeneres Show.

Deși talk show-ul său încă are un succes imens, Portia De Rossi își încurajează soția să renunțe la el. „Este puțin mai complicată decât apare în show. Este un mai mare ansamblu de emoții. Cred că este o actriță genială și un entertainer incredibil, poate face mai multe lucruri cu creativitatea sa, în afară de acest talk show.”

Elle DeGeneres a declarat recent că a încetat să mai citească presa care scrie despre relația cu soția sa. „Aud în fiecare săptămână că eu și Portia divorțăm sau vom avea un copil.”

Citește și:
Încă o dovadă incontestabilă că 2018 a fost anul Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people