Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost o victimă a abuzului sexual

Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost o victimă a abuzului sexual, ea spunând totodată că este furioasă că victimele nu sunt crezute.

Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost o victimă a abuzului sexual

Invitată în emisiunea „Today”, Ellen DeGeneres a vorbit deschis cu Savannah Guthrie despre experiența ei de abuz sexual.

În interviul care va fi difuzat în întregime vineri, 5 octombrie, Guthrie a întrebat-o pe Ellen ce impact a avut asupra ei situația creată în urma declarației lui Christine Blasey Ford, cea care l-a acuzat pe Brett Kavanaught, nominalizatul pentru Curtea Supremă de abuz sexual.

„Ei bine, fiind o victimă a abuzului sexual, sunt furioasă pe oamenii care nu cred asta – și pe cei care zic ‘Cum să nu îți amintești exact ce zi a fost?'”, a spus Ellen DeGeneres. „Știi, nu-ți amintești astfel de lucruri. Ce îți amintești este ceea ce ți s-a întâmplat, unde erai și cum te simțeai” a adăugat aceasta.

Ellen a continuat: „Cred că orice persoană care a trecut prin asta ne privește acum atât de furioși pentru că… cum îndrăznești să nu ne crezi?”

Declarațiile lui Ellen vin după ce scepticii au criticat-o pe Christine Blasey Ford că nu își amintește anumite detalii despre noaptea în care ar fi avut loc atacul. Mai mult decât atât, printre acești oameni care o critică se află și Donald Trump, care a glumit pe seama declarației sale în timpul unei adunări pentru campanie în Mississipppi.

„Cum ai ajuns acasa? Nu îmi amintesc. Cum ai ajuns aici? Nu îmi amintesc? Unde este locul? Nu-mi amintesc”, a spus acesta făcând aluzie la răspusurile date de doctorul psiholog Christine Blasey Ford. Din păcate, comentariile lui la adresa lui Christine și la faptul că tinerii băieți se luptă cu pericole în era #MeToo au fost foarte apreciate de public.

Citește și:
Ellen DeGeneres, declarații despre moartea fostei iubite

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people