Elle Fanning a leșinat la Cannes din cauza menstruației

Actrița Elle Fanning a leșinat în timpul unei petreceri la Cannes. Elle face parte din juriul festivalului și a postat mai târziu o imagine pe Instagram, spunând că totul e OK... și dezvăluind motivele pentru care nu s-a simțit bine.

Elle Fanning a leșinat la Cannes din cauza menstruației

Elle Fanning a leșinat luni seara la Cannes, în timpul petrecerii Chopard Trophée Dinner Party. Martorii evenimentului au adăugat că actrița și membra juriului festivalului de anul acesta și-a revenit, totuși, rapid, și că nu a fost nevoie de prea multe intervenții pentru asta.

Oricum, social media s-a umplut imediat de zvonuri privind starea de sănătate a actriței în vârstă de 21 de ani. Totuși, participanții la eveniment au subliniat faptul că momentul a fost atât de scurt încât cei mai mulți dintre invitați nici nu au apucat să își dea seama că ceva nu era în regulă.

Ceva mai târziu, starul a confirmat incidentul pe Instagram, pe propriul cont, încercând să își liniștească fanii.

„Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!!”

 

View this post on Instagram

 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950s Prada prom dress but its all good!! #dresstootight #timeofthemonth

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Ea a adăugat și hashtag-urile „#dresstootight#timeofthemonth” ca să lămurească oamenii privind cauzele incidentului. Și deși e lesne să ne imaginăm că o rochie prea strâmtă poate să dăuneze, am apreciat, în redacție, și adăugarea „#timeofthemonth”, care arată că Elle se află și în perioada ciclului menstrual, fapt care se poate să îi fi înrăutățit starea.

De-abia după ce Elle Fanning a leșinat la Cannes ne-am dat seama cât de puțin vorbesc vedetele despre perioada menstruală și cât de surprinși suntem, ca atare, când o celebritate vorbește deschis despre un fapt atât de natural, care ar trebui să fie de la sine înțeles. Mai cu seamă că toate trecem uneori prin astfel de stări… deși e cert că nu avem ocazia să leșinăm la una dintre cele mai cool petreceri ale sezonului.

Și alte celebrități au reacționat pozitiv la comentariul lui Elle Fanning. „Unde sunt sărurile când ai nevoie de ele?”, a scris January Jones, făcând o aluzie simpatică la faptul că Elle a purtat pe covorul roșu rochii diafane, de prințesă, care îi vin extraordinar.

Conform publicației Variety, după ce Elle Fanning a leșinat, sora ei mai mare, Dakota Fanning, dar și Colin Firth i-au sărit în ajutor. Actrița a părăsit petrecerea curând după accident, însoțită de sora ei și de echipa lor de security.

Elle Fanning este o actriță americană cunoscută pentru rolurile din I am Sam (în care a jucat varianta foarte tânără a surorii ei), Babel și Somewhere. Cei mai mulți dintre voi și-o amintesc, probabil, din Maleficent, unde a jucat alături de Angelina Jolie; iar recent Elle s-a orientat către roluri din filme independente precum 3 Generations, The Neon Demon, 20th Century Women sau The Beguiled.

Citește și:
Jessica Alba a renunțat la mâncare pentru a nu deveni ținta agresorilor de la Hollywood

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people