Edward Sanda, dezvăluiri surprinzătoare despre Cleopatra Stratan și căsnicia lor: „Dacă nu vine natural…”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit deschis despre căsnicia lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Edward Sanda, dezvăluiri despre căsnicia cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt căsătoriți de aproape 3 ani. Pe scenă și în viața de zi cu zi, aceștia formează o echipă unită, iar publicul îi îndrăgește din ce în ce mai mult. Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, artistul a dezvăluit secretele care stau la baza unei relații frumoase și armonioase alături de Cleopatra, după atâta timp petrecut împreună.

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă”, a spus Edward Sanda la WOWnews.

Fiind conștienți că nicio relație nu este lipsită de obstacole, cei doi parteneri au avut de înfruntat diverse provocări în cuplu. În cadrul discuției, aceștia au împărtășit care au fost principalele dificultăți întâlnite pe parcursul relației lor.

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară.”, a spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată.

În vara lui 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție. Acum, cei doi se gândesc la a deveni părinți și își doresc o fetiță.

„Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim”, a completat Cleopatra. Soțul artistei își dorește să fie tată de fetiță. „Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă. Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: ‘Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!’. Acum sper să mă audă și pe mine.”, a mărturisit Edward, potrivit Libertatea.

Citește și:
Cum se menține în formă Victoria Beckham? Designerul a împărtășit secretele siluetei sale: „Sunt foarte disciplinată'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people