Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu Covid-19

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii "Visuri la cheie", a fost diagnosticat cu Covid-19, informația fiind confirmată de oficialii postului PRO TV.

Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu Covid-19

Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu Covid-19. Filmările de la emisiunea pe care o prezintă, „Visuri la cheie”, de pe PRO TV, au fost oprite temporar.

Oficialii postului de televiziune PRO TV au fost contactați de către Libertatea și au confirmat printr-un e-mail că Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu Covid-19. Se precizează faptul că starea de sănătate a lui Dragoș Bucur, dar și a familiei sale este una bună. „Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, informează Libertatea, care citează comunicatul celor de la PRO TV.

De asemenea, compania a luat măsuri pentru a evita răspândirea virusului. „Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”, potrivit aceluiași comunicat.

Dragoș Bucur a dat primele declarații după ce s-a aflat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur, potrivit PRO TV.

Echipa emisiunii „Visuri la cheie” urmează să fie testată. De asemenea, s-a decis ca echipa de producție, arhitecții și designerii să intre în izolare. În ciuda faptului că filmările au fost suspendate temporar, producătorii au episoade filmate în avans.

Citește și:
Adelina Pestrițu face noi declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Foto: Pagina de Facebook Visuri la cheie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people