Dovada care arată că Beyoncé se distrează pe cinste în culise

În ultima vreme, știrile care o au protagonistă pe Beyoncé au ținut prima pagină a tabloidelor zile și săptămâni întregi.

Dovada care arată că Beyoncé se distrează pe cinste în culise

La începutul acestei săptămâni, înaintea concertului de la New Jersey’s Metlife Stadium în cadrul turneului pe care îl are, Beyonce a petrecut puțin timp în culise alături de prietenele ei, iar ceea ce a ieșit este cu siguranță fabulos!

Cea mai bună prietenă a lui Beyoncé, Mally Roncal le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video alături de frumoasa cântăreață, chiar înainte de concert, iar fanii au fost mai mult decât încântați. Pe înregistrare, se vede cum Beyonce crede că prietena ei face o poză, în loc să filmeze, iar aceasta stă nemișcată pentru poză preț de câteva secunde.

Fiind o prietenă foarte bună și grijulie, Mally o întreabă pe Beyoncé „Cine este cea mai frumoasă femeie de pe planetă?', moment în care Beyonce își dă seama de faptul că prietena ei face un video: Stai.. este o înregistrare? Îmi pare rău! Eu rămân aici făcând buze de pește.'

https://www.instagram.com/p/BmBDOwrFR8s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

În mod clar, Beyoncé nu avea foarte mult timp la dispoziție să interacționeze cu fanii deoarece se pregătea să meargă pe scenă, iar Mally încheie înregistrarea spunănd: Ea trebuie să meargă pe scenă!' Dar ca deobicei, fanii nu au fost dezamăgiți și au fost mai mult decât încântați de apariția cântăreței.

Dar asta nu este tot. Prietena lui Beyoncé și-a exprimat iubirea față de Beyoncé prin descrierea pe care a pus-o la înregistrare: Beyoncé, te iubesc. Nu am cuvinte care să descrie cât de prețioasă este prietenia noastră. Am întâlnit acest înger pământesc atunci când avea 19 ani, iar acum, avem 2 căsnicii, avem 6 copii, nenumărate sesiuni de make-up, ședinte foto, festivități de premiere și 16 ani diferență între noi, însă de fiecare dată când te văd este ca și cum ne-am fi văzut cu o zi înainte! Îți mulțumesc pentru dragostea, bunătatea și curajul de care dai dovadă. Te iubesc!'

Citește și:
Beyonce ne demonstrează încă o dată că poate face oricărei situații

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people