Dovada că Jennifer Aniston este deja o expertă în postările pe Instagram

Jennifer Aniston a demonstrat că știe foarte bine toate tainele Instagram, actrița folosind deja diferite funcții oferite de aplicație.

Dovada că Jennifer Aniston este deja o expertă în postările pe Instagram

Jennifer Aniston a demonstrat că este deja o expertă în postările pe care le face pe Instagram, actrița folosindu-se de funcția carusel pentru a face o comparație amuzantă „Instagram vs. realitate”.

Jennifer a publicat imagini din culisele shooting-ului pentru coperta Variety Power of Women. „Sunt doar o fată… cu o coafură și machiaj. Și un stilist. Și un fotograf. O echipă de lumini, mașini pentru vânt, accesorii și un computer…. Cerându-vă să credeți că așa m-am trezit”, a scris actrița.

În prima imagini, Jennifer are o postură amuzantă, făcând și o grimasă care a stârnit amuzamentul fanilor. Ea pare supărată, obosită, în timp ce hairstylist-ul ei, Chris McMillan, îi aranjează părul, iar stilista Nina Hallworth îi ridică șoseta. Actrița a dezvăluit apoi și rezultatul acestui efort de echipă, dovedind că totul a meritat.

Jennifer Aniston s-a alăturat comunității Instagram în urmă cu o săptămână, imaginea postată cu actorii din Friends depășind toate recordurile. De atunci actrița a postat mai multe imagini, vedetele fiind uimite de cât de bine s-a adaptat actrița pe platforma socială.

„Nu am văzut niciodată pe cineva care să vină pe Instagram mai pregătită. Este un master class glorios. Ce intrare, apoi un #tbt, acum un insta vs realitate cu o referință din filme… wow. Artă”, a scris Lauren Zima, în timp ce un fan a declarat că „trăiește pentru postările ei deja”.

Toate postările făcute de Jennifer Aniston se bucură de popularitate. Aceasta a postat și un #ThrowbackThursday cu o imagine alb negru din copilărie, adăugând în galeria de pe Instagram și o fotografie din prezent, cu același tip de pălărie pe care o poartă și în prima poză. „#TBT cu stil, atunci și acum…” a scris Jennifer Aniston în descrierea imaginii.

 

View this post on Instagram

 

#TBT In style, then and now…

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Citește și:
Jennifer Aniston dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people