Jennifer Aniston dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe Instagram

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre decizia ei de a-și face cont pe Instagram.

Jennifer Aniston dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe Instagram

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston a vorbit despre motivele care au determinat-o să aibă cont pe Instagram.

„Este o nebunie”, a spus actrița în vârstă de 50 de ani. „Au măsurat. Este un record omologat de Guinness Cartea Recordurilor”, i-a confirmat și Jimmy Kimmel, precizând că „ai avut peste 1 milion de followers în ceva de genul 12 secunde”.

Cu toate acestea, Aniston nu a fost foarte entuziasmată la început de ideea de a avea cont pe Instagram, ea dezvăluind că a stat mult să se gândească înainte de a deschide acel cont și descriindu-se drept „cea mai nesigură persoană din lume” atunci când vine vorba de a împărtăși cu lumea detalii din viața ei.

Dar, de ce totuși a decis starul din Friends să se alăture acestei rețele de socializare? „Nu prea știu. Eu doar încerc să construiesc un conținut”, a spus Aniston adăugând că toți prietenii ei au îndemnat-o să facă acest pas.

Și ce altă poză putea alege mai bine pentru a-și face debutul pe Instagram decât o imagine realizată în urmă cu puțin timp, în care apare alături de toți colegii ei din serialul Friends – Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry și Matt LeBlanc?

 

View this post on Instagram

 

And now were Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Acum suntem prieteni și pe Instagram. Bună Instagram!”, a scris Jennifer Aniston în descrierea imaginii care a strâns până acum peste 13 milioane de aprecieri.

Jimmy Kimmel i-a oferit și o sugestie lui Aniston. „Nu ar fi amuzant dacă ai posta numai imagini cu tine și grupul din Friends? Cred că cei care te urmăresc ar rămâne cu tine indiferent de situație”. Însă Aniston nu a fost de acord cu ideea lui Kimmel, dovada fiind cea de-a treia postare a actriței, o imagine adorabilă din copilărie.

 

View this post on Instagram

 

#TBT In style, then and now…

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Citește și:
Prima poză postată de Jennifer Aniston pe Instagram a stabilit un nou record, iar vedetele au reacționat în număr copleșitor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video