Prima poză postată de Jennifer Aniston pe Instagram a stabilit un nou record, iar vedetele au reacționat în număr copleșitor

Jennifer Aniston a făcut pasul pe care toată lumea îl aștepta și și-a creat un cont de Instagram.

Prima poză postată de Jennifer Aniston pe Instagram a stabilit un nou record, iar vedetele au reacționat în număr copleșitor

Jennifer Aniston s-a alăturat vedetelor care au cont de Instagram, iar prima imagina postată de această a adunat în timp record aproape 8 milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

And now were Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Acum suntem prieteni și pe Instagram. Bună Instagram!”, a scris Jennifer Aniston în descrierea imaginii în care apare alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, colegii ei din serialul Friends.

Jennifer Aniston este urmărită acum de peste 6 milioane de utilizatori, iar printre ei se numără numeroase vedete, care au avut o reacție neașteptată, lăsând sute de comentarii.

Printre cei care i-au urat bun venit actriței pe Instagram se află și Justin Theroux, fostul ei soț. Acesta i-a lăsat un mesaj urmat de un emoji în formă de inimă, adăugând și hashtag-ul #first, ce arăta că a fost primul comentariu. Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat în februarie 2018 că se despart după trei ani de căsătorie. Cei doi au anunțat însă și atunci că rămân prieteni buni, iar acest comentariu, precum și faptul că Justin se află printre cei 109 oameni pe care Jennifer îi urmărește pe Instagram, arată că relația lor este neschimbată.

 

View this post on Instagram

 

*in unison* Hi Jen!!! #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Printre vedetele care i-au urat bun venit pe rețeaua socială se află și Reese Witherspoon, Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres și Kate Hudson.

 

View this post on Instagram

 

The One Where Jen Breaks Instagram. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

„Se pare că nu ai ales poza nud așa cum am sugerat eu, dar și această imagine este simpatică. Mă bucur că ești aici”, a scris Sara Foster.

Jennifer Aniston a încercat mereu să se ferească de rețelele sociale, însă recent ea a sugerat că și-ar fi schimbat părerea. Invitată în emisiunea E! News, Will Marfuggi a întrebat-o când va avea conturi de social media, iar răspunsul ei a fost unul amuzant: „Mă aflu pe această canapea și sunt foarte fericită să fiu aici, vom vedea la ce va duce asta.”

Citește și:
Jennifer Aniston vorbește despre viața ei sentimentală și ce detestă la întâlnirile amoroase

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video