Donald Trump, cuvinte de laudă la adresa soției sale, Melania Trump

Donald Trump se află în mijlocul unui scandal de infidelitate și, după părerea lui, este momentul perfect să folosească cuvinte de laudă la adresa soției sale, Melania Trump.

Donald Trump, cuvinte de laudă la adresa soției sale, Melania Trump

Donald Trump a fost acuzat recent că i-a fost infidel Melaniei de mai multe ori, actrița de filme pentru adulți Stomry Daniels făcând dezvăluiri inedite despre comportamentul acestuia.

Deși în acest moment nu se bucură de o susținere foarte mare, Donald Trump a decis să își declare dragostea pentru soția sa, Melania, în cinstea zilei de naștere a acesteia.

Marți, 17 aprilie, Președintele a trimis un mesaj Comitetului Trump Make America Great Again, titlul mesajului fiind „My better half” (Jumătatea mea mai bună). În acest e-mail, Trump le cere oamenilor să îi ureze Melaniei, soției sale și mama fiului său Barron, toate gândurile bune cu ocazia zilei sale de naștere.

„În această lună familia noastră așteaptă o zi foarte specială. Vă rog să vă alăturați și să semnați felicitarea pentru ziua de naștere a Primei Doamne, soția mea frumoasă, iubitoare și excepțională”, a scris Trump.

El a continuat spunând: „Melania este sprijinul meu și nu aș fi omul de azi fără ea lângă mine. Ea este piatra de temelie a familiei noastre și o mamă incredibilă pentru Barron. Sunt atât de mândru de reușitele sale și sper că îi veți transmite gândurile bune de ziua ei.” Mesajul conține și un link către site-ul lui Donald Trump, unde oamenii pot scrie mesaje pentru Prima Doamnă.

Melania Trump nu a comentat zvonurile recente, însă este declarația de dragoste a lui Donald Trump suficient de bună pentru a calma situația din familia sa?

Citește și:
„Îmi amintești de fiica mea!' Actrița porno Stormy Daniels vorbește despre aventura cu Donald Trump

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people