Divorțul dintre Adele și Simon Konecki s-a finalizat

Adele și fostul ei soț, Simon Konecki, au finalizat divorțul la aproape doi ani de când au anunțat oficial că se despart.

Divorțul dintre Adele și Simon Konecki s-a finalizat

Divorțul dintre Adele și Simon Konecki s-a finalizat. Artista și omul de afaceri sunt „divorțați în mod oficial” după ce un judecător a oficializat procedurile joi, 4 martie, confirmă Us Weekly.

În luna ianuarie a anului 2021, Adele și Simon Konecki au ajuns la un acord în privința divorțului. Aceștia au depus mai multe acte la judecătoria din Los Angeles, iar acum divorțul a fost oficializat de un judecător. Cei doi vor împărți custodia fiului lor, Angelo Adkins, în vârstă de 8 ani. Motivul despărțirii, acela citat în declarația de divorț, a fost reprezentat de „diferențele ireconciliabile.”

Potrivit mai multor surse, în urma divorțului, Adele a fost nevoită să apeleze la mediatori pentru a-și împărți averea de 140 de milioane de lire sterline (190 de milioane de dolari) în timpul procedurilor, cei doi neavând semnat înainte un contract prenupțial.

Adele şi Simon Konecki și-au început relația în 2012, iar în 2016 s-au căsătorit. Cei doi și-au anunțat despărțirea în 2019.

În ceea ce privește motivul despărțirii, o sursă le-a precizat celor de la E! că pe măsură ce relația lor a evoluat, au început să se distanțeze unul față de celălalt. „La începutul relației, ei aveau foarte multe lucruri în comun, însă pe parcurs au început să se distanțeze. Ea a devenit un star din ce în ce mai mare și el a fost ok cu ideea de a fi mereu în spatele ei. Însă pe măsură ce cariera ei a devenit și mai importantă, a avut turnee masive și un program foarte intens, și distanța dintre ei a devenit mai mare.”

Sursa a mai menționat că, pentru ei, cei trei ani de căsătorie au fost foarte fericiți. „Căsătoria lor a funcționat mult timp. Oricând ea a avut evenimente importate, el era de obicei cu ea și păreau foarte fericiți împreună și foarte îndrăgostiți. Au fost foarte implicați în această căsătorie până când au decis că aceasta nu mai funcționa pentru ei.”

La scurtă vreme după anunțul despărțirii celor doi, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Adele ar avea o relația cu rapper-ul britanic Skepta, pe numele său adevărat Joseph Junior Adenuga. Cei doi au o relație de prietenie încă din 2016 și chiar au flirtat în văzul tuturor pe Instagram. În plus, Adele i-a făcut cadou rapper-ului cu ocazia celei de-a 38-a aniversări tot felul de cadouri scumpe, printre care și un lanț de aur de 16.000 de lire sterline.

O sursă apropiată de cei doi a declarat pentru The Mirror că „Adele și Skepta s-au apropiat și mai mult în ultimele luni și s-au văzut foarte des. Ea a fost în Anglia și i-a oferit un superb lanț de aur de ziua lui. El a arătat prietenilor lanțul și părea foarte entuziasmat de el. Chiar dacă nu sunt oficial într-o relație, sunt foarte apropiați.”

Citește și:
Regé-Jean Page va juca într-un film de acțiune, alături de Ryan Gosling și Ana De Armas

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people