Diddy i-a scris lui Alex Rodriguez după ce i-a lăsat un comentariu lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a explicat că Alex Rodriguez și Diddy se înțeleg foarte bine, iar comentariul lăsat de Diddy la poza ei este doar un semn de apreciere.

Diddy i-a scris lui Alex Rodriguez după ce i-a lăsat un comentariu lui Jennifer Lopez

În luna ianuarie, J. Lo a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, arătându-și corpul bine lucrat. Printre cele 40.000 de comentarii, s-a aflat și cel al lui Sean Diddy, care i-a scris artistei „OMG”. Ieri, Jennifer a fost prezentă în emisiunea The Breakfast Club și a dezvăluit că rapperul i-a cerut scuze lui Alex Rodriguez pentru că a fost atât de direct și deplasat.

„I-a scris lui Alex după ce a lăsat comentariul. I-a spus: „Nu insinuam absolut nimic. Nu am altceva decât respect pentru voi. Sunt foarte fericit pentru voi. Am fost împreună acum foarte mulți ani. Eram doar niște copii”, a povestit artista.

J. Lo ne-a demonstrat că relația dintre ea și Alex este bazată mai ales pe încredere, artista înlăturând orice fel de zvonuri cu privire la o presupusă infidelitate a viitorului ei soț: „Știu care este adevărul. Eu îl cunosc, el mă cunoaște. Suntem fericiți. Nu vom lăsa pe nimeni să intervină și să ne spună cum este relația noastră”, a explicat Jennifer.

Cei doi au vizitat recent un club de striptease din New York în scopul documentării pentru noul rol pe care Jennifer îl va interpreta în filmul „Hustlers”. Întrebată dacă l-a lăsat pe Alex să aibă parte de un dans, J. Lo a răspuns: „În primul rând, nu este vorba despre a-i permite sau nu. Chiar la sfârșit i-am spus: „Dragule, vrei un dans sau ceva?” Iar el mi-a răspuns „Nu nu, sunt bine”.

Citește și:
Meghan Markle ar vrea să nască la Frogmore Cottage și nu la spital

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people