Meghan Markle ar vrea să nască la Frogmore Cottage și nu la spital

Se pare că Meghan Markle și-ar dori să nască acasă, la Frogmore Cottage, și nu la spital, precum Kate Middleton.

Meghan Markle ar vrea să nască la Frogmore Cottage și nu la spital

În ciuda zvonurilor, nimeni nu știe exact unde va naște Meghan Markle primul ei copil cu Prințul Harry. Potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex nu va merge deloc la spital și preferă să nască cu o moașă la Frogmore Cottage.

Sursele au declarat totodată, că „Harry și Meghan… nu au eliminat complet varianta nașterii la spital, deoarece o femeie care are un copil după vârsta de 35 de ani are un risc mai mare de naștere prematură, de epidurală sau de operație cezariană.”

„Este preferința ei”, a declarat o altă sursă, „însă este evident că totul depindede cum vor decurge lucrurile în apropierea acelui moment”.

În ultimele săptămâni au existat numeroase speculații în privința alegerii lui Meghan. Va naște la Lindo Wing, urmând exemplul lui Kate Middleton? (Se pare că angajaților li s-a zis să nu plece în concediu în aprilie). Va fi un spital mai apropiat de locuința din Windson, poate Frimley Park Hospital? Nimeni nu știe acum aceste lucruri, iar familia regală nu va publica aceste informații din motive evidente de securitate.

Regina Elisabeta a II-a a născut de fiecare dată acasă, însă vorbim desigur despre alte vremuri. Așadar, nu este în afara tradiției ca Meghan să nască acasă și, având în vedere că va avea cu siguranță cei mai buni medici aproape, acest lucru nu este exclus.

Probabil întregul eveniment va fi mai privat decât în cazul lui Kate Middleton, Harry și Meghan putând decide cum vor da vestea cea mare.

Citește și:
Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal angajând o doula pentru nașterea copilului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people