Detaliul surprinzător despre soțul lui Paris Hilton, care abia acum a ieșit la iveală

Căsătorindu-se cu Carten Raen, Paris Hilton a devenit și mamă vitregă.

Detaliul surprinzător despre soțul lui Paris Hilton, care abia acum a ieșit la iveală

Carter Reum, noul soț al bogatei moștenitoare Paris Hilton, are, potrivit Page Six, un copil despre care nu a vorbit până acum.

Aparent, și-a văzut fiica o singură dată, când s-a născut în urmă cu 9 ani. Mama ei este Laura Bellizzi, o vedetă de reality care a apărut în emisiunea VH-1 Secrets of Aspen și s-a întâlnit pentru scurt timp cu actorul Mel Gibson. Originară din Chicago, ca și Reum, ea locuiește în California cu copilul.

„Oamenii care contează în această poveste știu de ea de 10 ani”, a spus un purtător de cuvânt din partea lui Reum. „Carter sprijină acest copil. Deși nu are o relație tradițională tată-fiică cu ea, a ajutat-o de când s-a născut și va continua să o facă”.

Afaceristul milionar în vârstă de 40 de ani a semnat un document prin care recunoaște că este tată, în ciuda faptului că nu pare să fi cerut niciodată un test de paternitate.

Sursa tabloidului Page Six a declarat că micuța a fost profund afectată de știrile privind nunta tatălui său cu Paris. „A văzut postările lui Paris și Carter care vorbeau despre întemeierea unei familii. A simțit o respingere extraordinară și s-a simțit exclusă. Ea vrea să aibă o relație cu el. Vrea doar să completeze puzzle-ul vieții ei cu piesele care lipsesc.”

O a doua sursă a confirmat că fetița a fost răvășită de numeroasele articole privind povestea de dragoste dintre tatăl ei și Paris Hilton.

„Nici nu pot începe să descriu durerea pe care o simte”, a spus a doua sursă. „Acum are o vârstă la care este conștientă și vrea ca familia ei paternă să o audă și să o cunoască. Poate că nu o recunoaște sau nu o iubește, dar ea îi recunoaște și îi iubește pe el și pe familia lui.”

Citește și:

Cu ce se ocupă azi CRBL după ce s-a mutat în Spania cu familia lui: „Mă provoacă lucrurile noi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people