Detalii surprinzătoare despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Mai multe surse sunt de părere că relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone este mult mai serioasă decât ne așteptam.

Detalii surprinzătoare despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

În cazul în care te întrebai care mai este relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone, ei bine, îți vom spune că este mai seriosă decât ne imaginam. 

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 46 de ani, și Camila Morrone, de 23 de ani, au o relație extrem de serioasă. Potrivit unei surse, „cei doi sunt foarte îndrăgostiți. Camila este fata visurilor lui. Ea este tânără și se înțelege foarte bine cu familia lui, dar și el se înțelege de minune cu a ei”, a declarat o sursă publicației Entertainment Tonight.

În plus, s-a mai aflat și că Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au mutat împreună. „El se află pe platourile de filmare momentan, dar s-a instalat alături de Cami și îi place să petreacă timp acasă cu ea, în loc să iasă cu prietenii lui”, potrivit unei surse citate de E! News.

„Este foarte independent de obicei, își petrece mult timp cu prietenii lui, însă din cauza carantinei, și-a petrecut majoritatea timpului alături de Camila. Iubește să fie alături de ea”, le-a spus o sursă celor de la People în iunie 2020. Tot în această vară cei doi au sărbătorit ziua de naștere a Camilei pe un iaht, alături de prietenii lor.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone sunt împreună încă din decembrie 2017. Cei doi și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor, însă cu mai multe ocazii au fost surprinși împreună. Leonardo și Camila au avut prima apariție publică oficială în luna februarie a acestui an cu ocazia Premiilor Oscar, în cadrul cărora Leonardo a fost nominalizat pentru rolul său din Once Upon a Time… in Hollywood.

Foarte mulți au considerat chiar că diferența de vârstă dintre ei ar putea fi o problemă. Camila a vorbit în trecut despre diferența de vârstă dintre ea și celebrul actor, dar și cum reușeșete să gestioneze valul de critici. „Există atât de multe relații la Hollywood – și în istoria lumii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă”, a declarat aceasta pentru Los Angeles Times în 2019, recunoscând că este deranjată de modul în care oamenii percep relația ei cu faimosul actor. „Cred că orice persoană ar trebui să se întâlnească cu cine dorește.”

Tânăra a dezvăluit și că este frustrant să fie cunoscută drept iubita lui Leonardo DiCaprio, având în vedere că și ea este actriță și a jucat în mai multe producții, precum Never Goin’ Back, Death Wish, Mickey and the Bear și Valley Girl. „Este frustrant deoarece simt că ar trebui să ai o identitate și dincolo de persoana cu care ai o relație. Înțeleg asocierea, dar sunt sigură că va înceta și nu va mai fi un subiect atât de important.”

Citește și:
Mădălina Ghenea ar avea un nou iubit. Cine este tânărul celebru care a cucerit-o pe româncă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people