Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri inedite despre ținutele purtate de Carmen Iohannis

Designerul Andreea Tincu a făcut dezvăluiri despre colaborarea pe care o are încă din anul 2015 cu Prima Doamnă a României.

Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri inedite despre ținutele purtate de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis reușește să impresioneze cu ținutele pe care le poartă la evenimentele importante. Deși a primit și critici cu mai multe ocazii, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că în spatele ținutelor Primei Doamne a României se află designerul Andreea Tincu. 

Colaborarea dintre Andreea Tincu și Carmen Iohannis este una de lungă durată, drept dovadă durează încă din primăvara anului 2015. Designerul Andreea Tincu a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru forbes.ro care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a ajunge să colaboreze cu Carmen Iohannis. „Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele”, a declarat Andreea Tincu.

Andreea Tincu a mărturisit că Prima Doamnă a României nu plătește pentru ținutele sale și că le înapoiază. „Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a adăugat Andreea Tincu pentru forbes.ro.

Nu este pentru prima dată când Andreea Tincu vorbește despre colaborarea cu Carmen Iohannis. În trecut, aceasta a declarat în exclusivitate pentru ELLE că se bucură de faptul că îi poartă creațiile. „Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești.”

De asemenea, Andreea Tincu ne-a mai precizat că „Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație.”

Citește și:
Imagine INEDITĂ cu Klaus Iohannis la 17 ani, publicată pentru prima dată

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people