Delia și-a surprins fanii cu un video inedit din copilărie

Delia reușește de fiecare dată să ne impresioneze și nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos.

Delia și-a surprins fanii cu un video inedit din copilărie

Delia este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru îl știm cu toții. Pe lângă talentul cu care ne impresionează, artista și-a luat prin surprindere fanii publicând pe contul personal de Instagram un video inedit cu ea de când era mai mică. 

În acest video, Delia dansează alături de alți copii. Fanii artistei au fost în extaz, mai cu seamă că aceștia abia dacă au recunoscut-o. Pe lângă asta, fanii nu au putut remarca faptul că încă din copilărie, Delia era extrem de talentată și la dans. „Aveai mișcările în sânge de la 11 ani! Născută să fii artistă”, „Erai unică de pe atunci! Simțeai muzica diferit de ceilalți”, „Talentată de mică”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

După cum bine știm deja, în această perioadă activitatea artiștilor este suspendată, însă Delia a venit cu o idee neobișnuită, și anume să organizeze un concert drive-in, la Romexpo. Însă, artista a decis să amâne concertul care ar fi trebuit să aibă loc pe data de 31 mai deoarece reglementările aprobate de Parlament interzic evenimentele de tip drive-in, conform Libertatea, care citează Click.

Organizatorii au mai anunțat și că speră ca după data de 1 iunie să se mai relaxeze din măsuri, iar concertul să aibă loc.

Citește și:
Mesajul emoționant pe care Alina Ceușan i l-a transmis bebelușului său

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people