Delia s-a pozat fără machiaj și arată fabulos

Delia și-a surprins fanii care o urmăresc pe social media după ce a publicat o serie de imagini în care este nemachiată.

Delia s-a pozat fără machiaj și arată fabulos

Fără îndoială, Delia se numără printre artistele care se bucură de succes în România. Cântăreața și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă, iar fanii ei cu siguranță își aduc aminte cu plăcere de piesele pe care le-a lansat alături de Nick, pe numele său real Nicolae Marin, cei doi formând timp de patru ani, între 1999 și 2003, una dintre cele mai cunoscute trupe din România, N&D.

Recent, Delia și-a surprins în mod plăcut fanii. Mai exact, cântăreața le-a arătat acestora cum arată nemachiată. Urmăritorii artistei au fost impresionați de look-ul ei natural, având în vedere faptul că în emisiunile de televiziune în care este jurată de mulți ani sau la concerte, ea apelează la machiaje spectaculoase care îi pun în valoare trăsăturile.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Delia nu ține cont de prejudecățile existente în mediul online cu privire la felul în care a ales să își trăiască viața. În cadrul unui interviu acordat ziarului Adevărul, Delia a dezvăluit cum reacționează atunci când expunerea vine la pachet cu o mulțime de critici neîntemeiate.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac.”

De asemenea, artista a menționat și cum a reușit să ajungă la un echilibru.

„Am învăţat în timp să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate.”

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people