Delia, mesaj dur pentru persoanele care se ocupă de imaginea artiștilor

Delia are un mesaj destul de dur la adresa persoanelor care se ocupă de imaginea artiștilor și le transmite să bârfească mai puțin.

Delia, mesaj dur pentru persoanele care se ocupă de imaginea artiștilor

Delia este una dintre artistele extrem de asumate, care a vorbit sincer despre problemele din societate, folosindu-și notorietatea în acest scop. De data asta, artista le-a transmis un mesaj dur printr-o serie de Instastories persoanelor care se ocupă de imaginea artiștilor, de la hairstyliști, make-up artiști, fotografi, până la stiliști, spunându-le să nu mai bârfească.

„Într-o lume în care cu toții bârfim, să nu fim ipocriți, eu cred că oamenii care se ocupă de artiști ar trebui să o facă mai puțin. Mă refer la hairstyliști, make-up artiști, stiliști, oamenii care lucrează în jurul artiștilor. Bârfiți mai puțin pentru că oricum se află tot ce vorbiți, oricum duceți vorba mai departe foarte urât, de la unul la altul. De multe ori înțepați și sperați să obțineți un rezultat satisfăcător de bârfă. Ar trebui să vă pese mai puțin”, a spus Delia.

Artista a ținut să precizeze faptul că nu se referă la o persoană anume și s-a arătat indignată că majoritatea celor care se ocupă de artiști bârfesc. „Și nu, nu mă refer la cineva în mod special. Mă refer la aproximativ toată lumea. Nu vreți să știți cât de nasoală este ipostaza în care auzi chestii pe care nu vrei să le asculți despre diverși artiști, alți hairstyliști, make-up artiști, fotografi. Nu mai faceți asta, nu mai povestiți cum editați voi pozele nu știu cui, e urât.”

„N-am zis că noi suntem sfinți și că uneori avem păreri despre diverse lucruri. Și când auziți chestii, nu povestiți, nu creați situații care nu există, nu băgați râcă între oameni. E un fel de bullying  prost. Intrați în intimitatea unui artist și apoi vă folosiți de chestia asta nasol”, a adăugat artista.

Delia susține că este cu atât mai periculos cu cât persoanele care bârfesc sunt apropiate față de artiștii cu care lucrează. De asemenea, artista a vrut să vorbească despre acest subiect pentru că fiecare dintre noi ajunge în această ipostază.

„Nu e o dramă, e o chestie la care m-am gândit zilele astea și mi se pare mișto să o spun pentru că toți ne lovim de chestiile astea, chiar dacă unii dintre noi nu știm, dragi colegi și colege. Cu atât mai periculos e genul ăsta de țățism cu cât e omul direct cu care lucrezi, în care ai încredere și cu care te deschizi. E una să ai parte de hate pe Internet, dar cu omul căruia îi permiți o intimidate și o apropiere.. Rolul vostru e să ajutați un om să arate mai bine într-un anumit context”, își încheie artista mesajul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Florin Ristei are o nouă iubită și este chiar o concurentă de la emisiunea X Factor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people